Popović: "Do rezultata uz oprez i poštovanje prema rivalu"

Autor: Beta Beta
subota 31.10.2015.
12:30
Izvor: Beta

Šef stručnog štaba FK Čukarički poručio je da će njegovi igrači morati da pokažu poštovanje prema rivalu i oprez u igri ukoliko žele pozitivan rezultat u susretu sa Vojvodinom.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Trener fudbaler Čukaričkog Zoran Popović rekao je danas da će njegova ekipa morati da bude maksimalno oprezna na utakmici sa Vojvodinom u Superligi.

"Vojvodina je ekipa koja zahteva maksimalno poštovanje i oprez, a mi smo spremni na to i tako ulazimo u ovu utakmicu. Rezultat iz prvog dela šampionata, pobeda sa 4:0, nije realan pokazatelj snaga ove dve ekipe. Svakako, očekujemo tešku utakmicu", rekao je Popović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Čukarički će se u nedelju sastati sa Vojvodinom u 16. kolu Superlige Srbije. Popović je naveo da će imati sve igrače na raspolaganju.

"Ovo će biti poslednja utakmica u teškom nizu od pet-šest posle kojih moji igrači nisu imali vremena za odmor. Napokon ćemo imati normalniji kalendar jer ćemo posle Vojvodine imati nedelju dana pauze. Igrači će napokon moći da dobiju na svežini, što nam je veoma bitno", kazao je Popović.

On je dodao da Vojvodina ima veoma mlad tim i da se ne zna od kog igrača najviše preti opasnost. Popović je pohvalio svoje obrambene igrače, rekavši da neki imaju kvalitet da igraju u najjačim evropskim ligama.

"Zahvaljujući defanzivcima, možemo da igramo otvoreno, naši odbrambeni igrači poseduju veliki individualni kvalitet i siguran sam da neki od njih zaslužuju da igraju u najjačim ligama Evrope", rekao je Popović.

Desni bek Čukaričkog Filip Stojković rekao je da će njegova ekipa ići na pobedu.

"Iako smo imali malo vremena posle gostovanja na Kosovu da se oporavimo za ovu utakmicu, protiv veoma ozbiljnog i teškog rivala ćemo ići na pobedu. Imali smo mnogo sreće protiv njih u prvom delu prvenstva i nadam se da će tako biti i sutra", rekao je Stojković.

Utakmica će se igrati sutra u 17.00 na Banovom brdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke