Ponuđen Zvezdi, u trku se uključio Dinamo

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 31.05.2017.
17:50
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Obale Slonovače Vilfrid Kanon ponuđen je vicešampionu Srbije, a problem bi moglo da predstavlja to što ovog igrača želi i Dinamo iz Bukurešta.

Epa/Henk Jan Dijks
Epa/Henk Jan Dijks

Povezane vesti

Vicešampion Srbije moraće da angažuje barem dvojicu igrača na poziciji centralnog beka tokom letnjeg prelaznog roka zbog čega su uveliko počele spekulacije oko toga ko su Zvezdine "mete".

Jutros smo pisali na pomenutu temu, više ste mogli da pročitate OVDE, a tokom popodneva su se pojavile nove zanimljive informacije vezane za jednog od igrača koji je označen kao potencijalno pojačanje crveno-belih.

Radi se o reprezentativcu Obale Slonovače, štoperu Den Haga Vilfridu Kanonu (23, 190) koji za mesec dana postaje slobodan igrač i koji je već PONUĐEN čelnicima Crvene zvezde!

Momka koji je za selekciju Obale Slonovače upisao 20 nastupa prate i drugi klubovi, utisak je da će Zvezda morati brzo da reaguje. Tu priču potvrđuje pisanje rumunskog portala "GSP" koji prenosi da je Dinamo iz Bukurešta zainteresovan za Kanona.

"Upoznati smo sa njegovim kvalitetima pošto je već igrao u Rumuniji. Radi se o zanimljivom igraču i zainteresovani smo za njega" navodi neimenovani zvaničnik Dinamo Bukurešta.

Vilfrid Kanon je stigao u Evropu pre sedam godina, nastupao je za mlađe kategorije italijanskog Empolija, a potom je igrao u Rumuniji za Gloriju i Koronu. Od 2014. godine član je holandskog Den Haga.

Zabirnjavajuć je podatak koji prenosi pomenuti rumunski portal, a tiče se zdravstvenih problema koje je Vilfrid Kanon imao u prošlosti. Reprezentativac Obale Slonovače navodno je imao operaciju na srcu pre dve godine, a pre toga mu je savetovano da odustane od bavljenja fudbalom.

Sa finansijskog aspekta situacija nije previše komplikovana. Vilfrid Kanon je u Den Hagu godišnje zarađivao oko 250.000 evra a logično je da od sledećeg ugovora očekuje još bolje uslove.

Na čelnicima Crvene zvezde ostaje da procene da li je Kanon vredan tih para i da brzo reaguju ukoliko žele da ga angažuju. Podsećamo da će u narednoj sezoni klubovi iz Superlige na utakmicama moći da koriste najviše četiri stranca.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
goxy80kvCZ
Thursday, 01.06.2017
23:31

Ma batalite vise da dovodite te strance,Jedino bih ostavio Boacija iako mislim da treba da igraju nasi,Vujaklija,Vucicevic,Joveljic...itd

avatar
riquelme
Thursday, 01.06.2017
02:03

Dokle bre vise!!!!?????nProduzujete ugovore dedama imamo 6 napadaca...nDajte vise tu odbranu neka srede, kakav Lukovic, Andjelkovic itd. Petkovic je opet proigrao neka ga pustaju ili prodaju ako moze. Ima igraca u nasoj ligi. Ako su imali 300 za Pavkova imace i 300 za Planica. I neka dovedu desnog beka. Imaju Milosevica iz Spartaka, unakazise decka. Neka ga puste da igra po toj levoj strani. Srnic je bio Bog za Ruiza sezonu pre ove. Neka ga puste da igra. Kakav Boaci, imas igrace vec kupljene koji znaju da igraju nasu ligu- Pavkov i Vujaklija. Milic je bas dobar igrac pa i ako ode Plavsic neka zarade imaju Milica... Samo neka odbranu dovedu i to nase igrace. I naravno ako onaj mali iz Lucana (Stohanovic br. 7) hoce da dodje to obavezno. On je kao Plavsic samo stabilniji i jaci. Zvezda nema stopra koji lici na nesto od malog Jovanovica.

avatar
VN2410
Wednesday, 31.05.2017
19:13

Nek nas zaobidje. Dovesti Planica koji je odlican igrac.

avatar
Kladionicar
Wednesday, 31.05.2017
19:28

Jeste ali planica Vosa ne pusta bez 500k a sa obzirom da i on ima ponude iz Francuske ne verujem da ce traziti ispod 200 za platu..

avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 31.05.2017
20:11

Ako mislis na ovog iz Vose on je vec bio kod nas i odbili smo da platimo pa se vratio u Ofk nakon pozajmice. Navodno smo imali bolje igrace na toj poziciji...

avatar
Man united
Wednesday, 31.05.2017
18:20

Ovaj je vec prihvatio ponudu Dinama. Nema nista od Zvezde.

avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 31.05.2017
18:19

Neka ga Dinamo uzme, mi smo do sad pogadjali sa Mouceom, Ruizom, Boaciem, Parkerom, Daudom itd... Vieira je bio dobar u ovoj baba ligi ali ga u Evropi nije bilo nigde. Daj neka gurnu ovo sto imamo pa ne moze gore od Boacia koji ne zna kako da ukliza i iz peterca da gol. Umesto da gledaju da dovedu jednog iskusnog domaceg napadaca i upare ga za Pavkovim ili Vujaklijom oni peru pare i dovode strance koje ne mogu da plate.

avatar
Wednesday, 31.05.2017
23:06

Moze u napadu da igra i Zlatan Ibrahimovic kad nemas sredine terena.

avatar
Sad il\' nikad!
Thursday, 01.06.2017
05:51

Ovde konkretno pricamo o napadu, od golmana pa do spica mi pozemo da pricamo o promenama jer je cinjenica da imamo 2-3 igraca koji mogu da igraju kvalifikacije na visokom nivou.

avatar
riquelme
Thursday, 01.06.2017
01:52

Ma moze i Benzema ako nema sredine terena. Mada bih ja krenuo od odbrane, na sredini ima par ovih klinaca.