Pomoćni trener Albanije: ''Srpski fudbaleri nas štitili''

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.10.2014.
23:01
Izvor: Sportske.net

Konačno jedna iole realnija izjava iz albanskog tabora, dan posle skandaloznih dešavanja u Beogradu.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

A ta izjava stiže od pomoćnika selektora reprezentacije Albanije, italijanskog stručnjaka Paola Tramecanija.

Za razliku od albanskih reprezentativaca, koji su danas čak i dodatno provocirali i vređali naše igrače, pogotovo Stefana Mitrovića, Tramecani je priznao ono što smo svi videli - da su naši reprezentativci štitili albanske fudbalere u onom opštem metežu na terenu u Humskoj.

''Posle utakmice Nastasić, Kuzmanović i Ivanović pomogli su našim momcima da napuste stadion. Oni su možda bili i više uznemireni nego mi. To je bila najbolja poruka iz svega ovoga, iskazali su veliko poštovanje prema protivnicima'', izjavio je Tramecani.

Ali, kada su u pitanju sami razlozi incidenata, Tramecani ih i ne pominje, već ističe da su njegovi igrači napadani i od navijača, ali i od policije.

''Nismo očekivali da ćemo biti gađani kamenjem i flašama, čak i naša klupa. Neobjašnjivo je da nas policija nije zaštitila, posle toga čak je i doprinela u napadima na naše igrače”, tvrdi Tramecani, a prenosi portal topcalcio24.

On je takođe dodao i da su reprezentativci Albanije ostali u svlačionici do pola dva iza ponoći.

''Protivnici su mogli da se istuširaju i odu, ali ne i mi. Rečeno nam je da je Ivan Bogdanov na terenu i ja mislim da je to dokaz koliko ova igra nije bila tretirana kao sport'', zaključio je Tramecani.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke