Pomešane emocije Valerija Božinova - Silno je želeo da juče bude u Humskoj, ali...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.05.2017.
18:02
Izvor: Sportske.net

U situaciji kada je svaki bod bio važan u trci sa Zvezdom, mora se istaći da je i Valeri Božinov dao značajan doprinos osvojenoj tituli Partizana.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Kao što znate, Valeri Božinov je zimus napustio Partizan i otišao u redove kineskog drugoligaša Meižu Hake, iako je imao ambiciju da do kraja sezone ostane u crno-belom dresu i osvoji toliko željenu titulu sa ekipom iz Humske.

Očigledno, u upravi i stručnom štabu Partizana nije postojala takva želja, zbog čega Bugarin i dalje žali. Danas možda i najviše s obzirom da je hiljadama kilometara daleko od Humske u vreme kada traje euforično slavlje crno-belih zbog osvojene titule.

''Želeo sam da ovaj dan dočekam i budem sa vama, nažalost mi se želja nije skroz ispunila... ali me ništa neće sprečiti da večeras mentalno i svim srcem budem uz vas. Želim vam puno sreće i verujem u vas! Volim vas'', poručio je Božinov juče na Instagramu, nekoliko sati pred početak meča između Partizana i Mladosti (5:0).

A po završetku meča, kada je Partizan i zvanično postao novi šampion Srbije, Božinov je uputio još jednu poruku svojim bivšim saigračima.

''Čestitke šampioni, vi ste moji heroji''.

Podsetimo, Božinov je tokom jesenjeg dela sezone postigao pet prvenstvenih golova za Partizan, od toga je onaj iz petog kola protiv Čukaričkog najznačajniji, jer je doneo sva tri boda crno-belima u toj utakmici (1:0).

Ipak, u drugom delu sezone za njega nije bilo mesta u Partizanu pored Tavambe (dva gola u drugom delu sezone) i Đilasa koji je imao minimalnu minutažu tokom proleća.

Božinov je ove sezone imao bolji golgeterski učinak od njih dvojice, ali nije imao tu sreću da postigne neki gol protiv Crvene zvezde, za razliku od Tavambe kome su posle gola na Marakani ''Grobari'' posvetili i pesmu koja se i sinoć pevala tokom proslave titule.

Bilo kako bilo, i Božinov je doprineo Partizanovoj tituli, a u porukama koje je dobio na Instagramu utisak je da navijači crno-belih to nisu zaboravili.

--

Greetings champions you are my heroes ⚫⚪Partizan 🇷🇸Sampion⚫⚪

Објава коју дели Valeri Bojinov Official (@valeribojinov86) дана 21. Мај 2017. у 8:39 PDT

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kucky Dog
Monday, 22.05.2017
23:21

Da si umesto depiliranja i slikanja vise trenirao, sad bi slavio u Bg, ovako...Ajfon u ruke i udri

avatar
Lazar Grobar
Monday, 22.05.2017
20:14

Ljudi,imam neke informacije da je Škuletić sve dogovorio sa Partizanom,znate da nisam neka budala koja krekeće ovde,bez šale vam govorim.

avatar
Peca Kodzo
Monday, 22.05.2017
19:49

Pa da je ostao, sigurno ne bi proslavljao titulu

avatar
Monday, 22.05.2017
19:40

Da si stvarno želeo titulu ti bi u Partizanu igrao profesionalno kao što si trenirao kad ti je već bilo jasno da Partizan ne računa na tebe, a ne bi se švercovao i folirao. Osvojio si i ti titulu u karijeri sada.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 23.05.2017
01:36

Šta misliš o igrama Tawambe... I ko ti je bolji, Miletić ili El Monir? Kakve su šanse da dođe Radosav Petrović?

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 24.05.2017
00:24

Sve osim za Petrovića se potpuno slažem.

avatar
Tuesday, 23.05.2017
17:27

Mislim da je Tavamba izuzetno značajan timski igrač, pogotovo je značajan kad se preskače igra i igramo direktnim dugim loptama na njega i kad se vraća u sredinu terena i pokriva to što svi igraju sa 3 igrača u centralnom delu sredine terena, a jedino mi sa 2. Nije golgeter ali dosta radi za tim u oba pravca igre. El Monir je bolji u ofanzivi sigurno, a u defanzivi još uvek Miletić jer je El Monir imao pauzu, a i povredio se tokom polusezone. Ne znam za dolazak Petrovića ali nikako ne bih voleo da se vrati, ne treba nam takav igrač.

avatar
sdssrb
Monday, 22.05.2017
19:23

Bravo Valeri, za kratko vreme si usao u nasa srca ali nazalost nisi bio onaj stari da pokazes malo vise u nasem Partizanu. Hvala ti bratko!

avatar
Vanja Grubač
Monday, 22.05.2017
18:38
avatar
Dragan Petrov
Monday, 22.05.2017
18:37

Jedan Je PARTIZAN to i Valeri zna !

avatar
Anderton
Monday, 22.05.2017
18:12

Mi smo osvojili titulu zato što si ti otišao. Svaku sreću u životu ti želim, i što dalje od Humske dok ne završiš karijeru. Posle možeš doći da gledaš.