Poluvreme - Zvezda se izvukla!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 01.12.2016.
18:48
Izvor: Sportske.net

Gubili su crveno-beli, ali su u 35. minutu uspeli da se vrate u meč i da golom Anđelkovića izjednače rezultat.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda je u okviru 18. kola Superlige ugostila Mladost iz Lučana, a nakon 45 minuta igre rezultat je 1:1.

Poveli su gosti nakon sjajnog prodora Jovanovića, uspeo je fudbaler Mladosti da zaobiđe Manojlovića i da bez problema pošalje loptu u mrežu za 1:0.

U 35. minutu je izjednačio Dušan Anđelković nakon sjajne solo-akcije, uspeo je nekako da zadrži loptu do samog kraja i da pogodi mrežu gola gostiju za izjednačenje.

Pored dva gola koja smo pomenuli, moglo je biti još golova, ali su fudbaleri obe ekipe propustili par dobrih prilika na obe strane.

Golove pogledajte OVDE.

Evo nekih utisaka nakon prvog poluvremena.

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Play Fair Today
Thursday, 01.12.2016
20:34

Dajte im odma titulu, sto se uopste igra prvenstvo?! Ovi igraci poput Andjelkovica, Orlandica, isl ne bi dobili Maribor ali kod nas bez muke osvajaju bodove a i ako bude muke, tu su penali, crveni kartoni, razna sudijska povlascenja.. U redu je dati sansu nekome ali ako taj iz godine u godinu bez srama ispada od Kairata, Levadije i slicnih i opet insistira na tituli kroz razne intervencije, pitam se gde je tu obraz? U redu je ispasti jednom, nekada iznenadis pozitivno, nekada negativno.. ali uvek, podvlacim uvek se brukati protiv iole osrednjih i neumorno raditi isto je ispod svake casti.. ja vam garantujem da smo u poslednjih 10tak godina uz Partizan uvek slali Vojvodinu i kad kako po sezonama Javor, Spartak (09), Jagodinu (12/13), Radnicki Nis i Cukaricki (13/14), Novi Pazar kada je eksplodirao valjda 14/15 itd da bi imali 10x veci koeficijent od Zvezde.. njima se precesto desava Kairat, Naftan, Slovan, Chernomorets, itd.. o Sasuolu, Renu i Ludogoretsu ne bih.. to je odavno elita za sve nas a ne samo Zvezdu!

avatar
Povratak kralja 46
Thursday, 01.12.2016
20:28

Obratite pažnju na igrača sa brojem 4, Igora Miloševića, sklanja se samo tako. Bez dileme, rešiće utakmicu u nastavku.