Poluvreme - Zvezda povela u nadoknadi

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 29.06.2017.
21:23
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda je bila nešto bolja u prvom delu igre, ali je do gola stigla tek u nadoknadi vremena.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Prva utakmica Crvene zvezde u novoj sezoni teče po planu, pošto ekipa Vladana Milojevića vodi i ima igrača više.

Nakon prvih 45 minuta protiv Florijane u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, rezultat je 1:0 u korist Crvene zvezde golom Boaćija u 3. minutu nadoknade.

Verovali ili ne, prva je zapretila Florijana i to šutem sa 35-40 metara, pretio je Varela, pogodio je stativu. Igrao se deveti munut, a samo minut kasnije, Crvena zvezda je imala prvu šansu.

Boaći je uspeo da ukrade loptu štoperu Florijane, nakon driblinga, ipak, nije uspeo jače da uputi loptu pa ju je golman gostiju bez problema uhvatio.

Imala je Zvezda šansu i preko Milića, koji je glavom šutirao preko gola, kao i šansu Boaćija koji je glavom šutirao u golmana, ali je to bilo premalo, čak i za Maltežane, koji očigledno znaju da se brane protiv srpskog predstavnika.

Ipak, Zvezda stiže do gola u 3. minutu nadoknade, Nemanja Milić je zaustavljen u kaznenom prostoru, Argentinac Ruiz je dobio crveni karton, a siguran izvođač je bio Ričmond Boaći.

Evo i nekih tvitova nakon prvih 45 minuta, reklo bi se da je javnost donekle razočarana. Pored toga, najviše su zadovoljni igrom novog pojačanja na poziciji desnog beka, Filipa Stojkovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grof of PalmaCity
Thursday, 29.06.2017
22:42

29. JUN JE...ZA NEINFORMISANE.... Stojkovic je cudo...

avatar
Vlada Canada
Thursday, 29.06.2017
21:41

Sjajan fudbal...sjajan komentator...

avatar
Bidza i Tridza
Thursday, 29.06.2017
21:29

Iskreno, nisam ni znao da Zvezda igra veceras, video sam vest vezanu za zastav ovde i tako sam saznao. Koja je ovo Florijana (ako se uopste tako zovu),ni ovakvima ne mogu dva gola da daju. Onaj lik nije trebao da dobije crveni a penal jeste bio. Ove sezone sam ispratio prvih nekoliko kola i evo tek sad gledam utakmicu, za neke igrace i ne znam :)

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Thursday, 29.06.2017
22:58

To onaj samrok amateri sto vas izbacise

avatar
Bidza i Tridza
Thursday, 29.06.2017
23:22

Ne navijam za Partizan.

avatar
Maximovic
Thursday, 29.06.2017
21:26

Ahahahhaha pa vi sa ovom igrom i ove ako prodjete to je uspeh. Plus dobili penal na poklon. Bio je faul da se ogradim ali van kaznenog. Crveni zasluzen ali penal nikako :) uostalom kako bi vi i dali gol u drugoj situaciji :)