Polufinalisti kupa: "Nije bilo lakih protivnika"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 11.04.2017.
14:01
Izvor: Sportske.net, Beta

Predstavnici klubovi koji će igrati u polufinalu fudbalskog Kupa Srbije složili su se posle današnjeg žreba da nije bilo lakih protivnika, a sva četvorica su istakli ambicije da osvoje trofej.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

U polufinalu igraju Vojvodina-Partizan i Čukarički-Crvena zvezda. Trofej brani Partizan, a član stručnog štaba crno-belih Ljubiša Ranković kazao je da će njegova ekipa imati motiv više.

"Čekaju nas dve zanimljive i teške utakmice. Nije bilo lakih protivnika. Partizan uvek ide do kraja, u svakom takmičenju, a sada i branimo trofej. Jedino Vojvodinu nismo pobedili ove sezone i to će nam biti motiv više", rekao je Ranković novinarima u prostorijama FSS u Beogradu.

Polufinalni mečevi igraju se 26. aprila i 10. maja, a finale je 10. maja u Novom Sadu. Potpredsednik Vojvodine Ljubiša Dedović kazao je da će ta činjenica biti motiv više ta "Lale".

"Protivnik je težak, ali borićemo se za finale. Motiv više će nam biti domaći teren u finalu. Biće neizvesno, ali mi očekujemo prolaz i finale", rekao je Dedović.

Goran Negić iz Zvezde istakao je da u polufinalu igraju prva četiri tima iz Superlige.

"U polufinalu imamo četiri tima koja su u prvenstvu pokazala da su najbolji. Nadam se da će Zvezda uraditi šta treba i da će izaći kao pobednik", rekao je Negić.

Direktor Čukaričkog Nenad Mirosavljević istakao je da klub uvek ima najviše ambicije u kupu, koji je osvajao pre dve godine.

"Naše ambicije su uvek najveće što se tiče kupa. Posle dugo vremena u polufinalu igraju četiri najbolje ekipe, tako da bi bilo koji protivnik bio težak. Zvezda je favorit, ali igraju se dve utakmice, u kojima ćemo probati da iskoristimo svoje šanse. Čekaju nas dve dobre i kvalitetne utakmice i nadam se prolasku u finale", rekao je Mirosavljević.

Prvi mečevi su zakazani za 26. april, a revanši su na programu 10. maja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SvetskiSampion
Tuesday, 11.04.2017
14:06
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 11.04.2017
16:40

hahaahah to ukradeno od navijaca novog pazara koji su skandirali kad su igrali odbojku