Poljaci pokrenuli novu temu - ''Slučaj Roleks'' u Partizanu?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 30.11.2016.
15:39
Izvor: Sportske.net

Iako Miroslav Radović igra sve bolje od povratka u Legiju, poljski mediji i dalje otkrivaju pojedine detalje njegovog letošnjeg rastanka sa Partizanom.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Podsetimo, posle neočekivane eliminacije Partizana od poljskog Zaglebja na startu kvalifikacija za Ligu Evrope, Miroslav Radović je ubrzo zatim napustio crno-bele, posle samo 76 dana od dolaska u Humsku.

Odlučio je da se u finišu letnjeg prelaznog roka vrati u varšavsku Legiju, klub u kojem se proslavio i - pokazalo se da je napravio pravi potez.

Sada već može da se pohvali sa dva gola koja je postigao protiv Reala, asistencijama protiv Dortmunda i učešćem u istorijskoj utakmici Lige šampiona, sa najviše golova od osnivanja ovog takmičenja (Dortmund - Legija 8:4).

Ali, iako bi u prvom planu trebalo da bude predstojeći meč između Legije i Sportinga, koji će odlučivati o opstanku u Evropi, odnosno o plasmanu u Ligu Evrope na proleće, pojedini poljski mediji i dalje se bave Radovićevim rastankom sa Partizanom.

Tako je tamošnji portal Fakt24 izneo svoja saznanja o načinu na koji je Radović dobio dozvolu da ekspesno napusti crno-bele.

Navodno mu tadašnji prvi čovek kluba Ivan Ćurković i trener Ivan Tomić nisu pravili probleme, ali je jedan neimenovani član uprave bio protiv njegovog odlaska.

Pomenuti poljski portal navodi da je Radović na kraju odlučio da mu pokloni svoj sat marke ''Roleks'', vredan 20.000 zlota odnosno oko 4.500 evra, što je član uprave navodno prihvatio i pristao da se iskusnom fudbaleru dozvoli odlazak u Legiju.

S obzirom da je sve na nivou spekulacija, postavlja se pitanje koji je razlog za pokretanje ove teme nekoliko meseci posle Radovićevog odlaska iz Partizana.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Delije Sever 021
Wednesday, 30.11.2016
17:14

Nema šanse da je ovo istina. Pa nisu ludi da se prodaju za tako male pare :)

avatar
Petar Petar
Wednesday, 30.11.2016
18:02

Pa i nije istina. To je smesna cifra da bi iko mogao da poveruje u to. To je kao prvo, a drugo je da se najverovatnije ne pita samo jedan covek u upravi da li ce ga pustiti, ili ne. Vidim na nekim portalima da je Radovic demantovao tu pricu. Ako je i bilo necega, sigurno se nije zavrsilo na roleksu od par hiljada evra.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 30.11.2016
16:45

Nije bitno koji je razlog, bitno je da ga ima i da ce se ponovo pojaviti bunt Hahaha Salu na stranu, ogromna bruka i sramota, jos jedna pojava u nizu za koju bismo voleli da kazemo da je poslednja takva, ali sigurno nece biti i samo je pitanje za sta ce sve jos cuti. Voleo bih da se odmota to klupko i sazna ko je taj funkcioner, na prste samo jedne ruke mogu da se nabroje svi sumnjivi...

avatar
Petar Petar
Wednesday, 30.11.2016
18:04

Sad ce demanti najverovatnije i ovde. Ovo je smesna prica cak i za nase uslove i nasu zemlju. Da li neko stvarno moze da poveruje da se to desilo za tako smesnu cifru, ako se je i desilo. Ova prica je ili totalna laz, ili su vece cifre u pitanju, ovakva kakva je je neodrziva...

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 30.11.2016
18:28

Mozda nije samo njega potplatio:-D

avatar
Petar Petar
Wednesday, 30.11.2016
18:08

Jedino sto ne kapiram, koga to neko ima u Poljskoj, pa se redovno price oko Partizana forsiraju otuda, i to po pravilu negativne. Kao da je Poljake briga za Partizan i srpski fudbal u celini. Radovic je otisao kako je otisao, nije nesto ni odigrao to sto je odigrao i ne kapiram cemu vise forsiranje te price. Po meni nije trebalo ni da ga dovode kad vec nisu dok je jos licio na fudbalera. Vidim i Legija je nezaustavljiva u Poljskom prvenstvu od kad su njega doveli. Smesno.