Politika se meša u srpski fudbal? Ma, kakvi...

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.06.2015.
11:01
Izvor: Sportske.net, Sport

Mnogi sumnjaju, ali ako pitate prvog čoveka FS Beograda, on takvih saznanja nema...

Screenshot: crvenazvezdafk.com
Screenshot: crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Prvi čovek Fudbalskog saveza Beograda i član Upravnog odbora Crvene zvezde Slaviša Kokeza pohvalio je, u izjavi koju prenosi današnji ''Sport'', jučerašnju odluku Izvršnog odbora FSS, na kojoj je najavljeno raspisivanje izbora na svim nivoima.

Ta odluka je doneta posle sve glasnijih inicijativa po regionima za promene na čelu FSS i Kokeza smatra da su ti zahtevi konačno uvaženi.

''Predsednik Karadžić i Izvršni odbor su doneli dobru odluku i na neki način ispoštovali odluku pojedinih regiona da se zakaže vanredna Skupština, na kojoj bi se raspravljalo o vanrednim izborima na svim nivoima'', konstatovao je Kokeza.

Ako tako i bude, i njegov ostanak na čelu FSB biće doveden u pitanje, ali Kokeza uverava da se izbora ne plaši.

''Svi ćemo biti pod lupom, ima ljudi koji su dobro radili svoj posao, ali i onih koji su zbog nekih sitnih interesa bili u fudbalu'', istakao je Kokeza.

Ono što je takođe juče privuklo pažnju, jesu i pojedine sumnje u mešanje politike u srpski fudbal, izrečene na IO FSS. Tomislav Karadžić je tim povodom upozorio i da će predsednik UEFA Mišel Platini ''odmah reagovati'' ako bude stvari koje se ''kose sa fudbalom''. Kokeza o tome nema nikakvih informacija.

''Ne znam za takva saznanja, odnosno lica koja se pozivaju na bilo koga iz političkog vrha'',
dodao je Kokeza.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 02.06.2015
17:29

Tebi je mesto u cz, a ne u fudbalu!

avatar
D.Green4 Black&White
Tuesday, 02.06.2015
17:16

Hahahaha...Pa da se politika ne mesa igrali bi drugu Beogradsku ligu !!!

avatar
Maximovic
Tuesday, 02.06.2015
12:50

Hahahhahahaha ma kakvi :) zamisli on nema takvih saznanja. Sigurno je neka nebitna licnost uspela da vam namesti titulu prosle godine. Onako providno namestanje na stetu jednih a na doprinos drugih je jedino vidjena jos u onoj sezoni kad ste uspeli da stignete -10 pod mislinovom palicom mada i tada navodno je bila sve vasa zasluga na terenu :) Da nije smesno bilo bi zalosno ali opusteno vec smo navikli na ovakve stvari :)

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 02.06.2015
14:42

Nije bilo bas minus deset nego minus osam ili devet, ali dobro si se setio te sezone. Nije samo ni do njih, Jesic nas je upropastio Hahaha Ni sledeca nije bila mnogo bolja, da im Mrakic nije priznao onaj gol u Zemunu...

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 02.06.2015
15:02

15 uzastopnih pobeda zvezde u prolecnom delu te sezone, 18-1-1 u 20 utakmica, a jedna nije odigrana jer je bio 21 klub u ligi i to nije poraz, a pre toga 7-1-0 (gledano unazad) do poraza od nas na JNA u 12. kolu:-D To znaci da su imali seriju 25-2-0 i jedno kolo u kojem su bili slobodni Hahaha

avatar
Bata
Tuesday, 02.06.2015
11:08

Da nije tužno bilo bi smešno

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 02.06.2015
11:05

Jeste, niko se ne poziva na gospodara, podrazumeva se da av-av stoji iza vas, pa to je 1000 X gore! Ne znam da li mu je smesnija ova ili ona izjava da stavovi o predsedniku FSS nisu stavovi cz nego FSB Hahaha

avatar
Saki123
Tuesday, 02.06.2015
15:59

Steta sto tako strastven navijac poput tebe ne uziva u utakmicama svog kluba, ne veseli se i sl. vec samo trazi teorije zavjere i igra se tajnog agenta.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 02.06.2015
17:01

Sta da radim kad se mnogo muti voda na sve strane, naprosto nemam pravu sansu da uzivam samo u onome sto teren kaze i govori, a moj klub za to nije kriv, ili ti mozda mislis da jeste?:-D