Policiji su Zvezdina vrata ''uvek otvorena''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 10.08.2015.
21:53
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

U Crvenoj zvezdi uveravaju da klub funkcioniše normalno, i pored odlazaka nekolicine istaknutih članova Upravnog odbora.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Na tu temu se oglasio predsednik kluba Svetozar Mijailović, koji je u izjavi ''Novostima'' da se i dalje sprovodi ono što je planirano i na nedavnoj Skupštini zacrtano kao cilj ove sezone.

Olakšanje za sve u Zvezdi je pobeda ekipe Miodraga Božovića prošlog vikenda nad Voždovcem na Vračaru, a još jedna dobra vest za crveno-bele stigla je i danas, ozvaničenjem transfera talentovanog Srđana Plavšića iz Spartaka.

Mijailović takođe tvrdi i da će sponzori ostati uz klub i da će ono što je igračima obećano biti i ispunjeno.

''Igrači su potpisali ugovore sa klubom i sve obeveze moraju biti izmirene. Kroz ugovore koje smo potpisali i koje ćemo potpisati zatvaramo tu konstrukciju. Čitav sistem prihoda koji smo planirani usmeren je na to da se taj deo finansija reguliše'', jasan je Mijailović.

On je otkrio i da policija ovih dana nije dolazila u Crvenu zvezdu, i pored drugačijih informacija koje su se pojavljivale u medijima.

''Policija je, ne tako davno, godinu i po dana bila u našem klubu. Vrata su im uvek otvorena. Ako ima potrebe i ako je takva procena, nema nikakvih smetnji da sve ono što se u klubu radi bude državi dostupno'', poručio je Mijailović.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mibo$$$.
Tuesday, 11.08.2015
12:28

Toza smešan čikica,marioneta..

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 11.08.2015
12:20

Godinu i po dana ili pre godinu i po dana? Mislim da sam citao da se nisu bas kratko zadrzali kod njih, naprotiv, ali za osamnaest meseci?! moze da se raskrinka i mnogo slozeniji mehanizam, a ne zvezdaski:-)

avatar
qrva gasi se
Tuesday, 11.08.2015
10:45

I vrata zatvora su za vas uvek otvorena.

avatar
kkkfafa
Tuesday, 11.08.2015
01:53

I u policiji su za Zvezdu uvek otvorena vrata..

avatar
Tuesday, 11.08.2015
01:31

Interesantno je da je policija bila godinu i po dana u Zvezdi, a nisu reagovali na finansijske malverzacije kluba zbog čega je Zvezda kasnije izbačena iz Evrope. Sad nam je jasno zašto su policiji u Zvezdi uvek vrata otvorena.

avatar
Srbija voli Zvezdu
Wednesday, 12.08.2015
15:55

I za tebe su uvek otvorena vrata Zvezdinog muzeja.