Poletanović: "U Gentu se trči po 20 km, kod Grofa je bolje"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.06.2016.
21:07
Izvor: Sportske.net, Beta

Vezni fudbaler Crvene zvezde Marko Poletanović rekao je da će mu prvenac u crveno-belom dresu pomoći da povrati samopouzdanje, a uporedio je i način rada u Gentu i svom novom klubu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Marko Poletanović rekao je danas da je zadovoljan početkom u novom klubu i da mu gol u prijateljskom susretu sa Zorjom mnogo znači.

"Vredno treniram i ako ovako nastavim biće sve kako treba. Imam istu ulogu kao u Vojvodini, sada sam dao i gol, što mi mnogo znači za samopouzdanje. Nadam se da će ih biti još", rekao je Poletanović novinarima u Sloveniji.

Zvezda je u Krškom pobedila ukrajinsku Zorju sa 3:1, čime je zabeležila treći trijumf u predsezoni, a Poletanović je bio strelac trećeg pogotka.

"Prva utakmica, prvi gol i nadam se da će ih biti još. Bilo je teško igrati po vrućini u prvom poluvremenu", kazao je ovaj 22-godišnji vezni fudbaler.

On je naveo da se za sada dobro snalazi u novom klubu i da mu se mnogo više sviđa sistem rada nego u Gentu, iz kojeg je pozajmljen Zvezdi.

"Odradio sam tek četiri-pet treninga i za sada je sve okej. U Gentu se radi drugačije, na treninzima se trči po 20 kilometara, a u Zvezdi se mnogo više radi sa loptom, što mi više odgovara", kazao je Poletanović.

Crveno-beli će u narednom prijateljskom susretu igrati protiv ukrajinskog Volina 5. jula.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
čerčil Brod
Wednesday, 29.06.2016
22:47

Mozda su zbog toga sve ekipe sa zapada kontinenta duplo spremnije od nasih poluprofesionalaca. Mi smo kao tehnicari,umetnici s loptom a nakon 35 minuta jakog tempa duša izlazi iz nosa. I sami ste videli (na Evropskom prvenstvu) da je fizicka pripremljenost plus voljni momenat pola uspeha ako se tome pridoda malo srece eto te daleko a ako kojim slucajem posedujes i kvalitet (mi ne posedujemo da odmah presecemo tu pricu) onda je uspeh zagarantovan.

avatar
chaki
Wednesday, 29.06.2016
23:05

Ovo si dobro rekao,nasima vecini treba boca sa kiseonikom posle sat vremena,nekima i ranije,tu pre svega mislim na klupski fudbal...

avatar
DzoniSetac
Wednesday, 29.06.2016
23:51
avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 29.06.2016
22:29

Са Грофом се не трчи 20 километара али и ми коња за трку имамо.

avatar
čerčil Brod
Thursday, 30.06.2016
09:16

Mozda ali ovo nije vest o konjickim sportovima nego o fudbalu :-)

avatar
Danijella
Wednesday, 29.06.2016
22:25

Pa zato i nemoz nasi timovi da predju rundu u UEFA jer ih svi pretrce kad dodje vreme..