Poletanović: "Partizan će napasti svim silama"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 16.09.2016.
11:19
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Vezni fudbaler Crvene zvezde Marko Poletanović nada se debitantskom nastupu u "večitom" derbiju i tvrdi da postoji pozitivna trema pred subotnje gostovanje Partizanu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu gostuju Partizanu u okviru 9. kola Superlige Srbije a jedan od momaka koji će imati priliku da upišu svoj debitantski nastup u "večitom" derbiju je i Marko Poletanović.

Bivši fudbaler Vojvodine stigao je ovog leta u Zvezdu na jednogodišnju pozajmicu iz belgijskog Genta, a očekuje se da u subotu zauzme mesto u startnoj postavi.

"Uzbuđen sam, naravno da je prisutna pozitivna trema pred prvi derbi u karijeri. Volim kada se tako osećam pred utakmicu, to je odličan pokretač. Ipak, moramo u meč da uđemo hladne glave, da budemo mirni i damo sve od sebe da odigramo utakmicu kao i svaku drugu" rekao je Poletanović.

Vezista Crvene zvezde pohvalno je govorio o kvalitetima suparničke ekipe ali smatra da će pritisak biti na Partizanu i da će to Zvezdina prednost.

"Pošto imamo devet bodova više u odnosu na njih sigurno će nas svim snagama napasti kako bi smanjili tu razliku, ali mi smo pokazali ubedljivu igru do sada i ne vidim razlog da ovog puta bude nešto drugačije" dodao je Poletanović.

Ukoliko mu Miodrag Božović pruži priliku da počne sutrašnju utakmicu Marko Poletanović će igrati u tandemu sa Mičelom Donaldom koji još uvek ne zna za neuspeh u derbijima.

"Saradnja sa Donaldom je sve bolja. Treba nam sigurno još vremena da se uigramo, ali kako vreme odmiče sve se bolje razumemo na terenu. Ne bi bilo ni ovako dobrih rezultata iza nas da nismo dobar tandem. Nadam se da ćemo nastaviti u istom maniru" zaključio je Novosađanin.

Podsećamo da je 152. "večiti" derbi na programu u subotu i da je direktan prenos sa stadiona u Humskoj obezbedila TV Arena Sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Doktor Trax
Friday, 16.09.2016
13:30

Napad svim silama u oba pravca, da bude 5-6 golova to bi bio derbi bajo moj .

avatar
Гроф Доктор фудбала
Friday, 16.09.2016
11:42

То би било одлично јер било би много простора за наше брзе контранападе. Ја не верујем да ће се они превише отворити јер победом добијају мало а поразом губе много. Играче они са циљем да осигурају нерешен резултат надајући да ће да угрозе наш гол из неке контре или полуконтре.

avatar
paok
Saturday, 17.09.2016
09:07

Ja se nadam da ce napasti i jedni drugi i da ce biti golova pa nek pobedi bolji. Ako budu taktizirali onda nista od utakmice, ima da se smorimo svi.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Saturday, 17.09.2016
12:35

И ја бих волео да и једни и други играју нападачки па да уживамо у фудбалу и нека победи бољи.