Pojačanja u Superligi - Radnik doveo dvojicu, Javor rešio pitanje u vezi

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 24.06.2016.
11:42
Izvor: Sportske.net

Superligaški klubovi nastavljaju da se pojačavaju tokom ovog leta, konkretno su prethodnog dana Javor i Radnik rešili važna pitanja za sledeću sezonu.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Verovatno najveće iznenađenje Superlige u prethodnoj sezoni, Radnik iz Surdulice, doveo je dva nova pojačanja.

Ekipa Radnika je trenutno na Vlasini gde obavlja prvi deo visinskih priprema, a fudbalerima iz Surdulice će se pridružiti Zlatko Liščević, doskorašnji desni bek OFK Beograda, kao i Ognjen Čančarević, dosadašnji golman Mladosti iz Lučana.

Liščević je rođen u Somboru, bio je Zvezdin igrač, kasnije je igrao za Metalac pre prelaska u OFK.

Sa druge strane, Čančarević je pre tri-četiri sezone važio za jednog od najboljih golmana u Superligi dok je branio boje Radničkog iz Kragujevca, da bi nakon sunovrata Kragujevčana menjao sredinu i juče je potpisao dvogodišnji ugovor sa ekipom Radnika.

Pored Radnika, pojačava se i ekipa Javora.

Ivanjičani su završili posao oko dovođenja Jordana Jovanovića, dosadašnjeg igrača BSK-a iz Borče. Jovanović je potpisao ugovor na tri godine, igra na poziciji veznog igrača i predstavljaće zamenu za Docića koji je otišao u Čukarički.

"Ivanjica je sjajna za afirmaciju igrača, to sam imao priliku da vidim na konkretnim primerima, pa sam veoma zadovoljan što ću u narednom periodu moći da nadogradim znanje u ozbiljnom klubu pod stručnim sportskim nadzorom. Neće biti lako jer su ciljevi kluba visoko zacrtani ali verujem u sebe i u kolektiv tako da sam siguran da nam predstoji veoma uspešna saradnja i dobri rezultati
", rekao je Jovanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke