Pogledajte Rajkovićev kiks i bravure na golu Zvezde!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 17.07.2014.
00:00
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Omladinski reprezentativac Predrag Rajković bio je jedna od centralnih figura današnjeg Zvezdinog remija sa Genkom. Mladi golman napravio je veliku grešku kod vodećeg gola Belgijanaca ali je zato bravuroznim intervencijama u nastavku susreta dokazao kvali

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu su odigrali treći kontrolni meč u sklopu priprema za novu sezonu.

Pred oko 300 navijača crveno-beli su remizirali sa Genkom (1:1) a kako je utakmica bila jako otvorena moglo je da padne i više golova.

Razlog što Zvezda nije stigla makar do još jednog gola bio je nedostatak koncentracije u završnici a razlog zbog kog to Genk nije uspeo da učini bio je Predrag Rajković.

Omladinski reprezentativac Srbije kumovao je vodećem golu Genka usled očajne procene i nepotrebnog istrčavanja na ivicu šesnaesterca, ali je posle primljenog gola dokazao klasu.

U više navrata je Rajković bravurama uspevao da sačuva svoju mrežu pa se na kraju može reći da mladi golman zaslužuje pohvale i da su mu utakmice preko potrebne kako bi stekao sigurnost.

Da li će mu Lalatović pružiti šansu videćemo početkom avgusta jer je već večeras Rajković krenuo put Mađarske gde će braniti gol omladinske reprezentacije Srbije na EP za igrače mlađe od 19 godina.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke