Pogled u nebo - Hoće li kiša pokvariti derbi?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 18.04.2017.
09:16
Izvor: Sportske.net

Utakmica koja bi mogla da odluči pitanje prvaka najverovatnije će biti odigrana po izuzetno lošem vremenu, barem tako najavljuju meteorolozi.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Kada na terenu imate dva najkvalitetnija tima i kada ih na tabeli deli tri boda na sedam kola pre kraja prvenstva, onda se pre početka utakmice vodi računa o svakom detalju.

Verujemo da su u stručnim štabovima Crvene zvezde i Partizana gledali vremensku prognozu i da su svoje igrače pripremili na vremenske uslove koji su najavljeni za utorak popodne.

Akteri 154. "večitog" derbija koji se nađu na terenu moraće da odaberu adekvatnu opremu za današnji meč, pošto se u Beogradu očekuju padavine u popodnevnim i večernjim satima.

Prognostičari ukazuju na to da će kiša početi da pada u srpskoj prestonici oko 18 časova ili nešto pre toga, a kako dan bude odmicao jačaće i udari vetra.

Sve su to uslovi koji nimalo neće odgovarati igračima na terenu, ali će svakako biti identični za sve aktere "večitog" derbija. Ko se bude bolje snašao u lošim uslovima biće bliži trijumfu i tituli.

Za gledaoce koji planiraju dolazak na stadion "Rajko Mitić" ide savet da obuju nepromočivu obuću i ponesu kabanice, posebno oni koji ne nađu mesta pod pokrivenim delom tribina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ACACHELSEA
Tuesday, 18.04.2017
10:08

Njima i lepo vreme nece pomoci da odigraju lep fudbal,zadnjih nekoliko derbija su ocajno digrali oba tima.

avatar
BajaPapaja
Tuesday, 18.04.2017
09:25

Pokvarice ga igraci jer ne znaju da igraju u poredjenju sa onim na sta smo mi navikli da gledamo. A vreme je sasvim nebitan faktor, mogu sekire da padaju...