Podrška Srbiji - Paket karata "tri u jedan"!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.08.2014.
17:15
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Fudbalski savez Srbije u petak je saopštio da će svi oni koji žele da prisustvuju mečevima "A" reprezentacije do kraja tekuće godine moći to da učine jednostavnom kupovinom paketa karata po vrlo povoljnim uslovima.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije od jeseni otvara novo poglavlje prijateljskom utakmicom sa selekcijom Francuske na kojoj će debitovati i novi selektor Dik Advokat.

Nakon toga, do kraja 2014. godine, "Orlove" očekuju još dve utakmice u Beogradu u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj a Fudbalski savez Srbije odlučio je da navijačima ponudi povoljne pakete karata za sve tri pomenute utakmice.

U ponudi će se od ponedeljka 11. avgusta naći tri promotivna paketa za tri utakmice koje reprezentaciju Srbije očekuju do kraja godine.

- Paket "Budimo navijači" podrazumeva prodaju tri ulaznice za jednu osobu za tribinu po izboru.
- Paket "Budimo prijatelji" podrazumeva prodaju tri ulaznice za severnu ili južnu tribinu stadiona Partizana a uz to kupac dobija mogućnost da sa sobom besplatno vodi jednog prijatelja.
- Paket "Budimo porodica" podrazumeva prodaju tri ulaznice za roditelja koji sa sobom na istočnu tribinu besplatno može da povede dete do 12 godina startosti

Akcija traje od ponedeljka 11. avgusta do subote 30. avgusta a prodaja će se vršiti dok traju zalihe. Cene paketa staju od 800 do 3.000 dinara.

Podsećamo da reprezentacija Srbije ciklus kvalifikacija za plasman na EP u Francuskoj počinje upravo protiv domaćina predstojećeg kontinentalnog šampionata. Taj meč zakazan je za 7. septembar.

Prvi takmičarski meč u kvalifikacijama kao domaćin Srbija igra 14. oktobra protiv Albanije a mesec dana kasnije "Orlovi" će ugostiti Dansku. Sve tri utakmice igraju se na stadionu Partizana.

Fudbalski savez Srbije saopštio je da će pojedinačna prodaja ulaznica za duel sa Francuskom početi u ponedeljak 11. avgusta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke