Podrška Lalatu i igračima - Nema odustajanja od projekta šampionske Vojvodine!

Autor: Darko Mitrović
petak 19.08.2016.
20:30
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Ekipa Vojvodine sinoć je doživela ubedljiv poraz na svom terenu protiv AZ Alkmara u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali igrači i stručni štab su danas dobili niz pohvala od strane predsednika Poslovnog tima FK Vojvodina Dragoljuba Zbiljića.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Novosađani su sinoć na ''Karađorđu'' izgubili sa ubedljivih 3:0 i šanse za istorijski plasman u Ligu Evrope sveli u domen teorije, ali bez obzira na ovakav epilog, predsednik Poslovnog tima Vojvodine Dragoljub Zbiljić pružio je punu podršku igračima i stručnom štabu.

Njegovo saopštenje tim povodom objavljeno je na zvaničnom klupskom sajtu i prenosimo ga u celini.

''Poštovani članovi uprave, stručnog štaba i igrači,

U ime generalnog sponzora FK Vojvodina, kao i u ime Poslovnog tima FK Vojvodina i svih sponzora koji su punog srca stali iza dugoročnog projekta šampionske Vojvodine, želim da izrazim divljenje vašim zalaganjem, borbenošću i ponašanjem na sinoćnoj utakmici protiv AZ Alkmara.

Na pravi sportski i viteški način reprezentovali ste klub, Srbiju i naš Novi Sad.

U svoje lično ime, želim da vam poručim da ste vi ponos Novog Sada i da ćemo svi zajedno iz sinoćnjeg rezultatskog poraza, kao klub i kao tim, izaći jači i spremniji za izazove koji su ispred nas.

Samo borbeno'',
poručio je Dragoljub Zbiljić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Saturday, 20.08.2016
10:07

Ako oćete da budete prvaci ne možete prodavati velike talente za par stotina hiljada, način na koji su Gaćinović i Sergej otišli je za zatvor, da smo u iole ozbiljnoj zemlji.