Pod Bagdalom tvrde: "Spartak bitniji od Partizana!"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 20.09.2016.
17:26
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Stručni štab FK Napredak u sredu će na megdan Partizanu izvesti kombinovani sastav jer "Čarapani" prvenstvo vide kao prioritet u datom trenutku.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Fudbaleri Napretka u sredu će se sastati sa Partizanom u okviru 1/16 finala Kupa Srbije što će biti derbi susret ove runde takmičenja.

Branilac trofeja dobio je najtežeg mogućeg rivala, a u Kruševcu pred gostovanje Partizanu tvrde da im Kup nije među prioritetima i da će šansu dobiti igrači koji imaju manju minutažu u Superligi.

"Naš osnovni cilj je prvenstvo i u sredu ćemo protiv Partizana u Beogradu pružiti priliku igračima koji imaju manju minutažu" objasnio je pomoćni trener Napretka Vlado Karakaš.

Napredak će u Beogradu nastupiti lišen pomoći Nikole Lekovića i Abrahama Frimponga koji je pod znakom pitanja zbog povrede, a priliku će dobiti igrači koji su se priključili ekipi u završnici prelaznog roka.

"Daleko smo od toga da sa belom zastavom idemo u Beograd, ali cilj nam je da vidimo šta u toku takmičenja možemo da dobijemo od igrača koji su se kasnije priključili timu i koji nisu prošli ceo pripremni period sa Napretkom" dodao je Karakaš.

Zamenik šefa struke FK Napredak preneo je da uloga favorita pripada Partizanu iako su "Čarapani" uspeli da savladaju crno-bele u drugom kolu domaćeg šampionata.

"Sigurno je da uloga favorita pripada Partizanu i njihovi rezultati idu u prilog tome. Oni su u zadnja tri kola  pokazali da podižu formu i nama ta utakmica dolazi u nezgodnom periodu jer smo usmereni na utakmicu protiv Spartaka" zaključio je pomoćnik trenera Ivanovića.

Utakmica 1/16 finala Kupa Srbije između Partizana i Napretka na programu je u sredu, 21. septembra, od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nebitan_Lik
Tuesday, 20.09.2016
21:45

Xaxaxa i oni patlidzani nasli nesto da pricaju. Uzas

avatar
Radoje
Tuesday, 20.09.2016
18:51

Дође ми да их све изрешетам!

avatar
Kladionicar
Tuesday, 20.09.2016
17:50

Pa gde su sada dezurni grobarski hejteri da iskomentarisu ovo, verovatno na Zvezdinim vestima...