Pod Bagdalom kao u košnici, radi se punom parom

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 12.06.2017.
19:07
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Pregršt lepih vesti stiže nam iz Kruševca na početku nove radne nedelje. Fudbaleri su se okupili pred početak priprema, počeli su radovi na sređivanju terena, a pristiglo je i prvo pojačanje.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Navijači kruševačkog Napretka ostali su razočarani činjenicom da ekipa na kraju prethodne sezone nije uspela da se izbori za izlazak na evropsku scenu ali u klubu nisu klonuli duhom.

Pripreme za novu sezonu započele su prozivkom igrača koju je obavio pomoćni trener Ivan Stefanović. Napredak je po završetku minule sezone ostao bez trenera jer je Vuk Rašović prihvatio ponudu iz Saudijske Arabije, a čelnici kruševačkog superligaša rade na pronalaženju novog šefa struke.

Na današnjem okupljanju pred početak priprema pojavili su se sledeći igrači: Bojan Miladinović, Nenad Šljivić, Josip Projić, Jovan Markoski, Nikola Petrović, Slobodan Urošević, Filip Kasalica, Aleksa Vukanović, Miloš Simonović, Miloš Cvetković, Džesi Sekidika, Nikola Eskić, Slobodan Janković, Lazar Tatić, Miloš Vulić, Andrija Majdevac, Marko Stanojević, Nikola Radmanovac, Filip Bajić, Luka Marković, Veljko Jovković, Milan Obradović i Dušan Babić koji se nalazi na probi, a dolazi iz Zvijezde 09. Igra na poziciji desnog beka.

U sredu će se ekipi priključiti Nemanja Tubić, Enver Alivodić i Daur Kvekveskiri. Marko Gobeljić više nije član Napretka pošto je pojačao Crvenu zvezdu.

Kruševljani su se danas pohvalili i prvim pojačanjem, u pitanju je najbolji strelac Bačke iz prethodne sezone Filip Bajić (24) koji je parafirao ugovor na dve sezone.

Ekipa će do 25. juna raditi u Kruševcu, a potom sledi selidba na Taru gde će se tokom dvonedeljnih priprema brusiti forma za početak nove sezone.


Osim radova na brušenju forme za novu sezonu pod Bagdalom teku i radovi na sređivanju glavnog terena stadiona "Mladost" u koje će finansijer Napretka Marko Mišković uložiti 2,5 miliona evra.

Ulaganja podrazumevaju postavljanje automatskog sistema za zalivanje terena. Radove izvodi firma "Het-trik sport" iz Beograda. Pored postavljanja sistema za automatsko zalivanje terena obaviće se i radovi na vertikulaciji i aeraciji terena. Rok za završetak radova je 19. jun.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volem Vosu
Monday, 12.06.2017
22:25

Sa 2,5 miliona evra mozes stadion sagraditi. Nova trava kosta oko 300,400 hiljada, sistem za zalivanje ne vise od 50 hiljada. Teretanu najobicniju nemaju u klubu.

avatar
Navijač Partizana
Monday, 12.06.2017
20:32