Počinje operacija "Danska"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 10.11.2014.
10:14
Izvor: Sportske.net

Okupljanje srpskih reprezentativaca pred meč koji može da bude i odlučujući kada je plasman na EP u Francuskoj u pitanju je danas.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Pripreme za kvalifikacioni meč sa Danskom počinju danas okupljanjem srpkih reprezentativaca, a selektor Advokat bi trebalo da bude veoma zadovoljan formom naših reprezentativaca koji su prethodnog vikenda dominirali u Evropi.

Srbija će u petak od 20:45 ugostiti Dansku pred praznim tribinama zbog dobro nam poznatog razloga. Meč se igra u Humskoj,a pobeda bi mogla da vrati poljuljano samopouzdanje naših reprezentativaca.

Selektor Srbije najverovatnije neće računati na Aleksandra Kolarova (koji će se pojaviti danas, ali zbog povrede su male šanse da zaigra), a pod znakom pitanja je i mladi golman Rajković koji se povredio u meču sa Čukaričkim i postoji mogućnost da preskoči ovo okupljanje. Ipak, selektora mnogo više mora da brine pozicija levog beka.

Nekoliko naših reprezentativaca je pokazalo da se nalazi u izuzetnoj formi, posebno to možemo reći za fudbalere koji igraju u Premijer ligi (Ivanović, Matić i Tadić), ali i za Aleksandra Mitrovića koji je u golgeterskoj formi nakon golova koji je postigao Arsenalu i u domaćem šampionatu.

Takođe, strelac je juče bio i Filip Đorđević za Lacio, tako da će Dik Advokat imati problema da se odluči kog napadača staviti među prvih 11 na terenu.

Treba da raduje i povratak Biševca na teren, nalazi se u odličnoj formi u Lionu i ponovo je standardan. Sa druge strane, treba da zabrinjava neigranje Lazara Markovića, Miloša Jojića, Matije Nastasića, ali i Zorana Tošića, koji nije bio starter u prethodnih nekoliko utakmica ekipe CSKA.

Dakle, Humska 1, petak, 20:45 - Srbija vs Danska.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke