Počinje novi ciklus - "Orlići" iz Jagodine kreću u pohod na EP

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.09.2017.
10:33
Izvor: Sportske.net

Novi kvalifikacioni ciklus za odlazak na Evrpsko prvenstvo u Italiji mlada reprezentacija Srbije počinje duelom sa selekcijom Gibraltara u Jagodini.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Utakmicom prvog kola kvalifikacione Grupe 7 sa Gibraltarom mlada fudbalska reprezentacija Srbije otvara novi ciklus i kreće u pohod na Evrosko prvenstvo.

"Orlići" će u novom kvalifikacionom ciklusu biti predvođeni od strane Gorana Đorovića, saradnika u stručnom štabu selektora "A" reprezentacije Slavoljuba Muslina.

Naš nacionalni tim igraće u grupi sa selekcijama Jermenije, Austrije, Rusije, Gibraltara i Makedonije a današnji meč na gradskom stadionu u Jagodini dobra je prilika da se kvalifikacioni ciklus otvori na najbolji mogući način.

Gibraltar svakako nije reprezentacija koja kvalitetom može da parira "Orlićima" koje u novom kvalifikacionom ciklusu predvode igrači rođeni nakon prvog januara 1996. godine.

Za današnju utakmicu u Jagodini ne konkuriše desni bek Bordoa Milan Gajić koji se povredio na treningu, ali ni golman Vanja Milinković-Savić koji je ostavljen u Beogradu.

"Politika" prenosi da je golman Torina zakasnio na doručak pred polazak za Jagodinu i da je to razlog što ga je selektor Đorović ostavio u Beogradu.

Kapiten "Orlića" u novom kvalifikacionom ciklusu biće fudbaler Benfike Andrija Živković, a današnji meč sa stadiona pod Đurđevim brdom prenosiće TV Arena sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CZYNWA
Friday, 01.09.2017
10:53

Koliko mi je samo drago što je Vanja izostavljen, ja u zivotu nisam vidio golmana sa gorim refleksima.

avatar
CELAVI DRVOSECA
Friday, 01.09.2017
11:24
avatar
CELAVI DRVOSECA
Friday, 01.09.2017
10:43

Mozda je doruckovao kod kuce:-D