Počinje ''derbi groznica'' - Zvezda objavila cene ulaznica!

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.02.2017.
15:04
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Nepune dve nedelje ostalo je do 153. prvenstvenog okršaja ''večitih rivala'', a onima koji planiraju da meč prate sa tribina Marakane, ova informacija će dosta značiti.

Beta/Miloš Miškov/Ev
Beta/Miloš Miškov/Ev

Povezane vesti

Crvena zvezda je danas na svom zvaničnom sajtu objavila cenekarata za prvi prolećni dvoboj beogradskih crveno icrno-belih.

Utakmica će biti odigrana 4. marta, na Zvezdin rođendan, a u okviru24. kola Superlige.

''Crveno-beli će na rođendan kluba pokušati da svim navijačimapodare najlepši mogući poklon, a očekuje se da kao i uvek u ovakvimprilikama stadion 'Rajko Mitić' bude popunjen'',
poručuju,između ostalog, sa Marakane.

A cene karata za 153. večiti derbi iznose:

Sever i jug - 600 rsd;
Istok - 1000 rsd;
Zapad - 1200 rsd;
Vip 1 i vip 2 - 2000 rsd;
Vip galerija - 3000 rsd;

O terminima prodaje ulaznica javnost će naknadno biti obaveštena, a Zvezda je za one koji kupe dnevnu kartu za zapadnu tribnu spremila ''specijalno iznenađenje''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Wednesday, 22.02.2017
01:46

Opet jeftine karte za jug, ista cena kao i sever.Sansa da groblje popuni 30% od juga, stvarno fer od strane domacina.

avatar
Realni Arthur
Tuesday, 21.02.2017
23:35

Smirite se analiticari, pa valjda 90% slucajeva u derbijima do sada bilo suprotno ocekivanjima, jedino ona poznata Zvezdina sampionska ekipa nesto sigurnija bila u derbijima a i tad bilo slucajeva resavanja u 90 min. Pa zato vam kazem smirite se bez prepucavanja, aman jer ovako dignete i tenzije, neka pobedi ko bude bolji, a nadam se da je to moja Zvezda. Uzeli smo kup pre tri dana a ja jos pod utiskom skandala degena koji zamalo ne ubise coveka ni krivog ni duznog. Nisam namerno pominjao grobare koji stoje iza ovoga jer ni mi nismo cvecke. Zato ajmo jednom da krenemo da bodrimo nase timove na osnovu ljubavi koje gajimo za njih a ne zato sto mrzimo drugi klub. Naravno za kraj zelim pobedu moje Zvezde. Da zaboravio sam jednu bitnu stvar, ajde da pokazemo kakvi smo pa da cekamo Evertona jednim gromkim aplauzom i da dokazemo da nismo racisti zato sto stvarno nemamo bre ni podloge za racizam. A ujedno mislim da ce mu trebati kao samopuzdanje jer bez obzira sto igra za Partizan pogodile su me njegove suze, jer ruku na srce njegova reakcija je plod provokacije nekih balavaca koji blage veze nemaju sa racizmom nego cisto izolovana reakcija. To ce isto da bude vazno za nase momke Donalda, Kangu, Frimponga, Boacija itd. pozdrav

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 21.02.2017
21:17

On može samo da se nada jer sad Zvezda fudbalskim terenima vlada.

avatar
BRAT IGI
Tuesday, 21.02.2017
19:14

koliko karata ce biti dato za jug? opet samo 3 hiljade?

avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 21.02.2017
18:44

Грофе ако си паметан немој нападати него чекај их и само на контре и полуконтре. Ако тако будеш припремио екипу одуваћемо их као ураган јер наши нападачи су много бржи од њихове одбране. Напред Звездо напред Институцијо.

avatar
Black&White
Tuesday, 21.02.2017
16:55

Pregazice ih Partizan ! Jer ima i bolju i uigraniju ekipu !