Počeo odmor u Humskoj, ko će igrati za Partizan protiv Vojvodine?!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.05.2016.
20:15
Izvor: Sportske.net

Crno-beli danas bez pola tima u Nišu, protiv Vojvodine će biti još nekoliko bitnih promena u sastavu tima.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Osvajanjem Kupa pre četiri dana, ekipa Partizana ostvarila je zacrtani cilj u prolećnom delu sezone, a s obzirom da ih evropske obaveze očekuju već početkom jula, trener Ivan Tomić je odlučio da pojedinim igračima već sada dozvoli odlazak na odmor.

Iz tog razloga u sastavu crno-belih danas nema kapitena Saše Ilića, Marka Jovanovića, Bojana Šaranova, Darka Brašanca i Nemanje Mihajlovića, a prema informacijama koje je Ivan Tomić otkrio novinarima ''Arene Sport'', Partizan će u poslednjem kolu protiv Vojvodine nastupiti u još slabijem sastavu.

Naime, posle večerašnje utakmice protiv Radničkog, na letovanje mogu i zimska pojačanja Everton i Gogua, a kako sada stvari stoje, šef struke crno-belih u poslednjem kolu neće računati ni na Marka Golubovića, Nebojšu Kosovića i Sašu Lukića.

Zbog toga, biće zanimljivo videti u kom sastavu će Partizan okončati tekuću sezonu...

Možda je ovo jedno od potencijalnih rešenja:

Jovičić, Bandalovski, M. Stevanović, Milenković, Subić, Jevtović, I. Petrović, A. Stevanović, Birmančević, Fofana, Božinov.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ercov
Monday, 16.05.2016
19:01

Ovo je jasna poruka Ivana Tomica da za sledecu sezonu ne racuna na vecinu fudbalera koji ce odigrati protiv Vojvodine a isto tako i da pruzi priliku klincima i onima koji nisu imali nikakvu minutazu. Po meni, pametan potez, jer ne zaboravimo da se sprema Skupstina kluba i najverovatnije, dolazak novog predsednika i novih ljudi,novih ideja i mogucih promena.Isto tako, kvalifikacije za Ligu Evrope su veoma blizu i pripreme ekipe ce biti preuranjene a pored toga se mora ozbiljno raditi i na kupoprodaji igraca sto nece biti bas tako lak posao kada pogledamo samo koliki dug i minus u kasi je povecala ova uprava.

avatar
magister
Monday, 16.05.2016
12:14

Partizan ima dovoljan broj kvalitetnih fudbalera da i kombinovani tim mora biti superioran u utakmicama kakva je bila ova u Nišu. Od Vojvodine smo idiotski izgubili u Beogradu, posle neiskorišćenog penala, pa je valjda sportski važno sad se revanširati. Odigrati motivisano, osmišljeno i dobro i zadržati drugo mesto. Ne smemo se kockati sa ugledom kluba. Ovo je dobar sastav: Jovičić (Kljajić) - Bandalovski, Stevanović, Milenković, Subić - Jevtović (Birmančević), Kosović, Lukić - Golubović - Stevanović, Božinov, to je sastav koji može i mora da dobije Vojvodinu.

avatar
El Diablo
Monday, 16.05.2016
01:26

Ko god bude igrao,vidim uvek ima mesta za Bozinova!Zasto Bozinova ne posalje na odmor?Neka kaci malo slike po Instagramu,ionako nije za posao fudbalera.Inace ovo je potcenjivanje protivnika a i ponizavanje nas navijaca odnosno simpatizera kluba iz Humske.I posle se pitaju zasto su prazne tribine,upravo zbog ovakvih neskolovanih trenera sto su dobili na pocetku karijere da vode ozbiljne klubove.Ja da se pitam,Tomic i slicni na pocetku karijera bi trebalo da dobiju timove iz 3-4 lige da treniraju,pa ako pokazu kvalitet,onda ih angazovati.Ovim slabljenjem ekipe ce navuci samo jos vecu gnev nas navijaca i postace samo jos vise omrazen u nasim ocima.Tomicu odlazi!Uprava napolje.

avatar
El Diablo
Monday, 16.05.2016
01:21

Dobro bre sta izvodi ovaj Tomic sa ovim kombinovanim sastavom i odmaranjem igraca?Nanizali 10 poraza u CELOJ SEZONI,i napravili najgori saldo u istoriji Partizanai kao su zasluzili prevremeni odmor?!Ja bih to u 6 ujutro dizao iz kreveta pa na trocasovni trening,i to dva puta dnevno,da se nauce igraci redu,da postuju dres koji nose,a ne da gube kontrolu nad loptom,da ne mogu 3 pasa da povezu,da mogu da naprave neki sut u okvir gola Radnickog a ne NIJEDAN.Tomic ovim cinom izgleda hoce da pokloni bodove i Vojvodini kao sto je danas Nislijama,a jasno je da bismo dobili Nislije sa bar 2-3 gola razlike da smo igrali u kompletnom sastavu,ali Tomic samo zbog njemu poznatih razloga se opredelio da odmori igrace.Tomic je nestrucan trener,treba nam neki iskusniji.Nadam se da ce nova garnitura reagovati,dok ne bude kasno,a kasno moze da bude vec u julu u slucaju da ispadnemo u 2-3 kolu kvalifikacija za LE.

avatar
Legenda JSD
Sunday, 15.05.2016
23:52

Odmor u Humskoj je poceo jos prosle godine :D