Počelo - Sumnje, "vanfudbalske sile", prozivke...

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 02.03.2015.
09:18
Izvor: Sportske.net

Drugo kolo proleća obeležio poništeni gol Partizana protiv Nišlija i sumnje u regularnost. Ništa novo, svi pričaju o tamnim stvarima, niko da pomene Čukarički...

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Partizan je oštećen protiv Radničkog, Nišlije su odnele bod iz Beograda, Zvezda je to iskoristila i vratila se u trku za titulu, posle drugog uzastopnog kiksa Partizana.

Sada je -4 i stvari deluju mnogo neizvesnije nego nakon završetka jeseni.

"Na žalost počinje da se događa nešto slično kao pre godinu dana", rekao je "Sportu" potpredsednik Partizana, Milorad Vučelić.

"Partizan je žestoko oštećen i ne može to niko da nam nadoknadi. Mi smo dali gol za pobedu, zašto neko to da nam oduzme", pita se ovaj funkcioner.

Jesenji šampion je ostao bez trijumfa, naravno odmah podsećaju na neke slične stvari iz prošle sezone i poručuju da će morati da reaguju.

"Ne želimo da o prvaku odlučuju sekundarne stvari i vanfudbalske sile", zaključio je Vučelić.

Kao i obično, insinuacije, ovo vezano za prošlo proleće je podsećanje na šampionsku trku koju je dobila Zvezda u prošloj sezoni.

Kako šampionat bude odmicao, biće korišćena teška artiljerija, i jedni i drugi bi mogli da skinu rukavice, ali na to smo se valjda navikli. Kada nema kvaliteta, makar je tu jeftina drama.

U medijima se provlače sumnje oko duela u Subotici, Spartak je savladao OFK Beograd sa 1:0, Beograđani su izveli praktično rezervni tim, dosta igrača je bilo bolesno i povređeno.

Sumnju su izazvale kladionicu, kvota na Spartak je pala na 1.40 pred utakmicu, provlačile su se priče o sigurnoj pobedi "Golubova". Oni su na kraju slavili, ali svakako kvota na kladionici ne može sama po sebi da bude dokaz.

I da pomenemo u moru ovih opskurnih dešavanja u srpskom fudbalu jednu svetlu tačku, Čukarički. Jedini privatni klub na ovim prostorima pokazuje da se može i na drugi način. Oni su u vrhu već drugu godinu, rade odlično, postavili su organizaciono stvari na visok nivo i sada beru plodove.

Primer koji, na žalost, većina neće slediti...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

26 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Monday, 02.03.2015
10:25

Vucelicu, pustite nasu utakmicu, opet ce biti i bocnih tj. dvostrukih udaraca. Jagodina je ostecena juce, Parker je igrao obema rukama u 16-ercu kod izvodjenja onog slobodnog inocekujem od vas da prijavite sve ovo FIFI i UEFE, neka se malo pozabave sudjenjem ovdenjer je ostalo jos 13 kola i mogu samo da zamislim (a mozda i ne mogu) cega ce sve jos danbude do kraja! Vojvodina, Borac, Donji Srem, Jagodina- 2, Rad- 2 ili 3, Napredak, RadnickinKragujevac, Mladost, Vozdovac, Cukaricki (mozda i Radnicki Nis) - 1, to je 16 ili 17 bodova vise na njihovom kontu u odnosu na ono sto su zasluzili, da nece mozda da budu prvacinove sezone!

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Monday, 02.03.2015
12:30
avatar
LoleRava
Monday, 02.03.2015
18:53

naravno revolte da se vise prica o nasem izbacivanju nego o vasim rezultatima u evropi koje nemate,to je jasno,najveci klub na ovim prostorima bio i ostao!!!!uvek ce te biti senka :D

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Monday, 02.03.2015
16:13

I sad si me opet obmanuo kao i za Vojvodinu sto si pokusao- Parker je rukama sprecio da lopta ode ka golu, branio je kao u rukometu...

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Monday, 02.03.2015
15:34

I otkud ti znas da ne bi prosla zivi zid, mozda bi (cuj mozda, sigurno, zato je i stavio ruke) on sklonio glavu. Tako se brani dok si na zemljinili u savijenom/sagnutom/pognutom polozaju pa da se to i ne kazni,novo je morao da bude penal i necu vise da diskutujem o glupostiman- priznao sam da je bio faul Saponjica, mislim i da je Kojic u subotu bio u ofsajdu, ne znam da je iko od vas ikada toliko priznao za vas...

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Monday, 02.03.2015
15:29

Pericu, navedi mi jedan primer kad se desilo da se za to ne dosudi...

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Monday, 02.03.2015
15:27

Vitalne delove tela ima pravo da zastiti, ali ono se svira kao penal jer nije stitio potomstvo nego glavu kojom moze i da izbije loptu u poljen- drago mi je sto si prvi zvezdas koji je priznao da je on igrao rukom, i to je nesto.

avatar
Red Star
Monday, 02.03.2015
15:08

Igrac ima pravo da rukama zastiti vitalne delove tela ( valjda znas koji su vitalni delovi) Parker je stitio lice sto je sasvim u skladu sa pravilima igre. To sto ti zelis da ne bude tako je druga stvar. Potez Parkera se po fudbalskim pravilima ne tumaci kao namerna igra rukom vec kao podsvesna, refleksna reakcija i kao takva se ne sankcionise. U svakom slucaju lopta ne bi prosla zivi zid pa njegov potez nije ni imao uticaja na konacan rezultat. Znam da dzaba pisem jer dopreti do vaseg osecaja za realnost je nemoguca misija ali ajde da probam.

avatar
LoleRava
Monday, 02.03.2015
14:26

i trebalo bi da se pozabave,ima kod vas vise materijala,pocev od ove utakmice sa vozdovcem koja je samo jedna u nizu, gde su ljudima oteta 2 boda!navikli ste da kradete taj vozdovac da je vise sramota!samo prosle godine je bila veca pljacka nego sada!