Počela trka za Grujića - Inter 'vukao' prvi!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 17.11.2015.
23:40
Izvor: Sportske.net

Predstavnici milanskog Intera na čelu sa sportskim direktorom i tim menadžerom napravili su u Kopru prve konkretne poteze vezano za transfer Marka Grujića zbog čega je i generalni direktor crveno-belih doputovao u Sloveniju.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Ma koliko fudbalski klub Crvena zvezda želeo da zadrži Marka Grujića u svojim redovima, mladom reprezentativcu smeši se unosan transfer u inostranstvo i to, vrlo verovatno, u slavni Inter.

Delegacija pomenutog italijanskog kluba boravila je prethodna dva dana u Kopru gde je mlada fudbalska reprezentacija igrala utakmicu petog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa Slovenijom a u ekspediciji "Orlića" bio je i Marko Grujić.

Čelnicima FK Crvena zvezda i predstavnicima talentovanog igrača nedvosmisleno je stavljeno do znanja da Inter želi Marka Grujića u svojim redovima, a prvi kontakt je ostvaren u Sloveniji.

Sportski direktor Pjero Auzilio i tim menadžer Dejan Stanković razgovarali su sa Markom Grujićem kako bi ga ubedili da razmotri mogućnost prelaska u Inter, a veruje se da je tim povodom u Kopru boravio i Zvezdan Terzić.

Vicešampion Srbije još uvek nema zvaničnu ponudu Intera ali "Neroazuri" žele da "kaparišu" mladog vezistu koji bi do kraja sezone ostao u Zvezdi, a onda zadužio opremu kluba iz Milana.

Za sada se spekuliše sa ciframa kada je obeštećenje u pitanju ali se veruje da bi Crvena zvezda morala da dobije najmanje 5 miliona evra od transfera Marka Grujića.

Podsećamo da je predsednik kluba potvrdio da je na snazi "veto" na odlaske najvažnijih igrača, što znači da bi samo u slučaju da neko ponudi novac sada a prihvati da Grujić ostane u Zvezdi do leta mogao da dobije "zeleno svetlo" za transfer.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ParniValjak!
Wednesday, 18.11.2015
12:59

Aj u inter pa da nemucis vise grobare

avatar
pjer
Wednesday, 18.11.2015
07:26

a svi dobro znamo da ide u neku istocnu zemlju ...

avatar
Toni Kroos
Wednesday, 18.11.2015
03:28

5 mil i 25%.. Nista manje!!!

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 18.11.2015
01:48

vala se pokazao razbila ih slovenija ko kice

avatar
Grobar Niksic
Wednesday, 18.11.2015
01:31

hahahahaha ako su ga gledali danas svi ce se razici cim nije neko sklanjanje kao u jsl odma kao da ga nema na terenu a isti takav je bio i na novom zelandu ako je i igrao tamo ne sjecam se jer nista nije pokazao

avatar
Vanja Grubač
Wednesday, 18.11.2015
01:01

A Arsenal....iz Tivta?