Počela sa radom Vošina škola fudbala

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 05.04.2017.
18:32
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbalski klub Vojvodina saopštio je u sredu da je omladinska škola "Ilija Pantelić" značajno proširila broj svojih selekcija.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Novosadski superligaš krenuo je u realizaciju jednog od najznačajnijih projekata koji bi za svega nekoliko godina mogao da donese veliki profit Vojvodini.

U sredu sa "Karađorđa" stiglo obaveštenje da fudbalski klub Vojvodina kreće u realizaciju projekta 'Vošina škola fudbala' koja će omogućiti velikom broju talentovanih dečaka da počnu sa treninzima.

Vojvodina je saopštila da je omladinska škola "Ilija Pantelić" značajno proširila broj svojih selekcija i da je u sklopu tog ogranka kluba počela sa radom škola fudbala.

Škola fudbala FK Vojvodina namenjena je najmlađim generacijama, tačnije deci rođenoj između 2003. i 2011. godine.

Treninzi za ove generacije održavaće se u fudbalskom centru "Vujadin Boškov" u Veterniku ponedeljkom, sredom i petkom u dva termina, a roditelji koji žele da priključe svoju decu Vošinoj školi fudbala sve neophonde informacije mogu naći na klupskom sajtu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volem Vosu
Thursday, 06.04.2017
13:10

Nekoga bi bilo sramota sto nemamo vise svoje dece u prvom timu, ali ljude koje su postavili u klub, ocigledno nije. Svako ko se bavi fudbalom u gradu zna koliko se lose radi u Vojvodini. Objavite mi komentar. Hvala.