Počela rekonstrukcija terena u Humskoj!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 31.07.2015.
18:06
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Podno južne tribine stadiona u Humskoj uskoro će nići novi pomoćni teren sa veštačkom podlogom najnovije generacije pošto su u petak ujutru počeli radovi na renoviranju popularne "Blatuše".

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Ukoliko ste u petak imali prilike da prođete Humskom ili ulicom Dr Milutina Ivkovića mogli ste da primetite da su na pomoćnom terenu podno južne tribine stadiona Partizana počeli radovi na renoviranju popularne "Blatuše".

Čuveni pomoćni teren koji je ličio na sve samo ne na mesto gde se može baviti fudbalom biće renoviran u narednih mesec i po dana nakon čega će mlađe kategorije Partizana imati vrhunske uslove za rad.

Mehanizacija je od petka ujutru "napala" pomoćni teren ispod južne tribine a očekuje se da u roku od 30 radnih dana budu završeni radovi na renoviranju i pripremi podloge za postavljanje trave.

Popularna "Blatuša" zasijaće novim sjajem nakon što bude postavljena veštačka trava najnovije generacije na kojoj će priliku da treniraju imati fudbaleri mlađih kategorija Partizana.

Ukoliko sve bude išlo po planu "grubi radovi" će biti okončani u roku od 30 dana, dok će postavljanje veštačke trave trajati pet dana nakon što budu obavljeni radovi na renoviranju podloge.

Partizan blatusa

Partizan blatusa

Partizan blatusa

Partizan blatusa
Foto: partizan.rs

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 31.07.2015
19:13

Ova uprava nastavlja sa dobrim radom !

avatar
ludikure
Friday, 31.07.2015
18:33

nekad sam tu ostavljao kosti trenirajuci ragbi,napravite to kako valja,kako prilici velikom klubu.....

avatar
Vanja Grubač
Friday, 31.07.2015
22:16

Voleo bih da čujem ove profesionalne fudbalere i stručnjake kako će da opravdaju gol iz ofsajda i dva žuta kartona Rosića.Ne sumnjam da može da se dokaže da nije bio ofsajd i da je sve regularno mada vredja intelegenciju.Raduje ono -uprava napolje ali ni od tog nema vajde jer se sever veselio.