Pobedili Zvezdu, sad tvrde: ''Ima nade za naš fudbal!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.04.2015.
21:33
Izvor: Sportske.net, tanjug.rs

U Novom Pazaru i dalje je glavna tema pobeda njihovog fudbalskog kluba nad Crvenom zvezdom u minulom prvenstvenom kolu.

fknovipazar.net
fknovipazar.net

Povezane vesti

Svoje utiske je posle istorijskog trijumfa Novog Pazara izneo i Redžep Korać, generalni sekretar ovog kluba, koji ne krije veliko zadovoljstvo zbog uspeha ekipe Milorada Kosanovića, ali nije mogao a da ne reaguje na brojne spekulacije koje su se mogle i čuti i videti pre subotnjeg meča sa Crvenom zvezdom.

On tvrdi da su zbog toga svi u klubu trpeli ogroman pritisak, ali su se prvotimci Novog Pazara uspešno izborili sa time i na kraju zasluženo savladali velikog protivnika, za šta će, po njegovim rečima, biti i nagrađeni.

''Svi nam čestitaju na pobedi i na tome što smo sačuvali obraz. Zahvalni smo na čestitkama i svima poručujemo, od prvog do poslednjeg, da ćemo i protiv njih igrati pošteno i da ćemo u svakom meču igrati na pobedu'', jasan je Korać, u izjavi koju je preneo ''Tanjug''.

Korać takođe naglašava i da ova pobeda Novog Pazara nije značajna samo za ovaj klub, već i za srpski fudbal, generalno.

''Svi akteri na terenu, i igrači i sudije, pokazali su šta je interes fudbala. Dosuđen je i penal za koji se niko nije bunio. Za nas je ovo istorijska pobeda, ali i pobeda koja pokazuje da ima nade za naš fudbal'', naglasio je Korać.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke