Pobede Mladosti i Spartaka, remi Rada i Metalca

Autor: Beta Beta
nedelja 15.05.2016.
19:40
Izvor: Beta

Bez rezultatskog imperativa se do kraja sezone igra u plej-autu Superlige, najviše golova u Lučanima.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Fudbaleri Mladosti pobedili su danas na svom terenu OFK Beograd sa 3:1, u utakmici 36. kola Super lige Srbije, a pobedu je upisao i Spartak u Novom Pazaru.

I pre ovog kola, u plej-aut grupi domaćeg šampionata je sve bilo poznato, odnosno da Jagodina i OFK Beograd ispadaju iz lige, tako da današnji mečevi nisu imali rezultatski značaj.

Mladost je slavila protiv ekipe sa Karaburme, a golove za tim Lučana postigli su Bojan Čečarić u 22, Saša Jovanović u 64. i Stefan Golubović u 68. minutu. Jedini strelac za OFK Beograd bio je Vladimir Jovović u 42. minutu.

Spartak je slavio u gostima protiv Novog Pazara sa 1:0, a jedini gol na utakmici postigao je Goran Antonić tri minuta pre kraja.

Fudbaleri Rada i Metalca su odigrali nerešeno 1:1.

Ekipa sa Banjice povela je u 23. minutu golom Andrije Kaludjerovića, a izjednačenje Metalcu doneo je Valberto Kaisedo u 38. minutu.

Svoj meč 36. kola odigrali su i Jagodina i Javor, a taj meč završen je bez golova.

Spartak je prvi na plej-aut tabeli sa 29 bodova, Mladost ima bod manje, dok je Javor treći sa 26 bodova. Metalac i Novi Pazar su sakupili po 25 bodova, dok Rad ima 24. Poslednje su ekipe Jagodine i OFK Beograda, koje imaju po 15 bodova i od sledeće sezone igraće u Prvoj ligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke