Pobeda u Kruševcu najava boljih dana za Voždovac

Autor: Beta Beta
nedelja 09.11.2014.
00:26
Izvor: Beta

Trener fudbalera Voždovca Zoran Milinković rekao je da je njegova ekipa osvojila izuzetno važne bodove u meču 12. kola Super lige Srbije protiv Napretka u Kruševcu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Voždovca pobedili su Napredak sa 2:0, a Milinković je kazao da je u Kruševcu odigrana odigrana dobra utakmica i da je Voždovac bio bolji u prvom poluvremenu.

"U drugom poluvremenu smo trpeli pritisak, u nekoliko navrata je Supić intervenisao odlično. Čestitam svojim igračima, jer je ova utakmica izuzetno važna za nas. Ovo je korak ka izlasku iz teške situacije u kojoj se Voždovac nalazi, a koja nas prati od početka sezone", rakao je Milinković na konferenciji za novinare.

Današnji meč obeležio je i sudar dvojice igrača Napretka, Nemanje Janičića i Predraga Govedarice. Obojica su zadobili potres mozga, ali su stabilno i vrlo brzo se očekuje povratak u trenažni proces.

"Poželeo bih Janičiću i Govedarici brz i uspešan oporavak. Jesmo mi profesionalci, i igramo fudbal za rezultat ali je uvek bilo da je zdravlje igrača i te dece na prvom mestu, i ja od srca želim da se što pre vrate", rekao je Milinković.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke