Plej-of - Bez pobednika na "Karađorđu", Voša daleko od Evrope...

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 28.04.2016.
19:39
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Vojvodina i Voždovac odigrali su ne toliko zanimljivu utakmicu, na kraju nije bilo golova, 0:0.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Već u prvom minutu, Vojvodina je mogla do vođstva. Posle napada po levoj strani, Meleg je odigrao pas do Ašćerića, ali je napadaču Vojvodine malo nedostajalo da prosledi loptu u mrežu.

Nova odlična šansa za crveno-bele viđena je već u devetom minutu, kada je Malbašić centrirao sa desne strane, a Meleg sa pet metara od gola pokušao glavom da se upiše u strelce. Međutim, lopta je otišla pored stative.

Gosti su uzvratili posle kornera u 13. minutu, kada je Marinković centrirao, a Mihajlov ostao sam na sedam-osam metara od gola Vojvodine, ali je glavom poslao loptu visoko iznad prečke. Iako početak utakmice to nije nagoveštavao, ostatak prvog poluvremena protekao je u ne naročito sadržajnoj igri, tokom koje nijedan od timova nije stvorio ozbiljniju priliku za postizanje gola.

Vojvodina je bila ofanzivniji tim i u drugom poluvremenu, ali je do prve prave prilike došla tek u 63. minutu. Meleg se dobro ubacio po levoj strani i centrirao, na loptu je natrčao Trujić, ali je glavom sa pet-šest metara praktično dodao loptu golmanu Miloševiću.

Novu dobru priliku da dođu do vođstva, crveno-beli su propustili u 69. minutu. Dosuđen je slobodan udarac za Vojvodinu na oko 20 metara od gola Beograđana, šutirao je Puškarić, gledaoci su u prvi mah pomislili da je postignut pogodak, ali je lopta pogodila samo spoljni deo mreže.

Još bolja šansa za Vošu viđena je samo minut kasnije. Posle centaršuta Melega sa desne strane, Rosić je loptu zahvatio glavom, ali je pogodio stativu Miloševićevog gola.

Odličan kontranapad i dve fantastične prilike za Vojvodinu viđene su u 77. minutu. Najpre je Meleg izašao sam ispred golmana Miloševića i šutirao, ali je čuvar mreže Voždovca odbranio taj udarac, a potom je i Maksimović šutirao sa ivice kaznenog prostora, kada je lopta otišla samo nekoliko centimetara iznad prečke.

Već u narednom minutu, i Ašćerić je imao sjajnu priliku da sa svega sedam-osam metara prosledi loptu u mrežu, ali je odlični golman Milošević i taj udarac uspeo da zaustavi.

U preostalih desetak minuta, crveno-beli su nastavili sa napadima, ali su se gosti uspešno odbranili, pa je utakmica završena rezultatom 0:0.



Vojvodina: Kordić – Miletić, Rosić, Puškarić, Antić – Maksimović, Sekulić (od 62. Jovančić) – Malbašić (od 62. Babić), Meleg, Trujić – Ašćerić.

Voždovac: Milošević – Ćirković, Mihajlov, Ivković, Puzigaća – Sinđić, Marinković, Adamović, Srećković (od 69. Asani) – Odita (od 54. Stojanović), Krasić (od 54. Blagojević).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Danijella
Thursday, 28.04.2016
22:57

Jel moze neko da objasni ko u ovoj nasoj ludoj ligi ide u evropu i koja mesta vode gde? Jer cini mi se ovde se samo radi o Zvezdi i Partizanu..vec proglaseni unapred prvi drugi i treci..a sada vidim Cukaricki i Radnicki N. Malo mesaju stvari drugacije..a kao da oni ne postoje..

avatar
Goran Zdravkovic
Thursday, 28.04.2016
23:58

trenutno u Evropu idu Zvezda i Cukaricki jer su jedini dobili licence, a po stanju na tabeli i Partizan i pobednik kupa, ako to bude Javor onda on ako Partizan onda ide i Radnicki...