Plavšiću stiglo izvinjenje iz Lučana

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 02.12.2016.
19:05
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera lučanske Mladosti Nenad Milovanović otkrio je da Radomir Milosavljević nije imao nameru da povredi Srđana Plavšića i da je još sinoć tražio broj telefona kako bi se izvinio prvotimcu Crvene zvezde.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Fudbaler lučanske Mladosti Radomir Milosavljević nije imao nameru da povredi krilnog igrača Crvene zvezde Srđana Plavšića, o čemu svedoči izjava trenera Lučanaca Nenada Milovanovića.

"Milosavljević se izvinio Plavšiću, tražio je od mene da mu nabavim broj telefona. Pozvao ga je baš dok je išao na lekarski pregled s obzirom da se i sam povredio prilikom starta. Zglob mu je baš otekao" rekao je trener Mladosti.

Prvotimac superligaša iz Lučana neoprezno je startovao na Srđana Plavšića i zbog toga zradio drugu javnu opomenu i crveni karton u jučerašnjem duelu na stadionu "Rajko Mitić".

Srđan Plavšić je odmah transportovan u bolnicu na dodatna snimanja, a danas se oglasio tim povodom i otkrio da povreda nije teže prirode i da će pokušati da se vrati na teren već u nedelju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Peron
Sunday, 04.12.2016
13:37

Rajko je veoma korektan igrac,zasto pljuvanja .. dobar lik sigurno nije bilo namere ...

avatar
Аполо
Saturday, 03.12.2016
13:15

I da je ne daj boze decko zavrsio sa prelomom sta bi vredelo izvinjenje? Trener treba da kazni ovog igraca, a start je bio za zatvor. Otvorenim djonom sa obe noge, nameran start nego sta. Taj sigurno nije razmisljao o posledicama starta kada ga je nacinio, isao je da faulira protivnika.

avatar
i.sarajevo
Friday, 02.12.2016
23:30

Prvo ovaj trener rece da mu se igrac okliznuo pa slucajno isao s obje noge dronom na protivniku,,,ili ne komentarisati desavanja se ali nelsze se podstare dame,,mene vidi za onakav start zuti karton,sudije u evropu za onakav start i da promasi protivniku davaju crveni,kod nas zuti jos se ovaj buni zasto zuti

avatar
Capitano
Friday, 02.12.2016
21:15

Ako nije bilo namere sto se bacio onako u njega sa obe noge?