Plavšić: "Želimo 6/6 do odlaska na zimsku pauzu"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.11.2016.
12:21
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Vezni fudbaler Crvene zvezde Srđan Plavšić poručio je da će ekipa uraditi sve kako bi dobila preostalih šest utakmica u prvenstvu pre odlaska na zimsku pauzu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Jedan deo fudbalera Crvene zvezde trenutno se nalazi na kraćem odmoru zbog pauze u šampionatu, dok je ostatak klupske obaveze zamenio reprezentativnim.

Među igračima za koje nema pauze nalazi se i Srđan Plavšić, mladi reprezentativac Srbije koji je pred baraž mečeve sa Norveškom govorio o onome što očekuje na klupskom i reprezentativnom nivou.

"Izvukli smo pouke iz utakmice u Čačku i još spremniji nastavljamo borbu za titulu. U svaki od šest preostalih mečeva do kraja jesenjeg dela šampionata ćemo ući maksimalno koncentrisano i ići ćemo na pobedu, a kakav će ishod biti, videćemo" kaže Srđan Plavšić.

Crveno-beli su na pauzu otišli sa šest bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani i trećeplasirani tim na tabeli, a do kraja jesenjeg dela šampionata odigraće još šest utakmica.

Zvezdinog "atomskog mrava" u narednih sedam dana očekuju obaveze u mladoj reprezentaciji Srbije koja će 11. i 15. novembra igrati baraž za odlazak na Evropsko prvenstvo.

"Čeka nas težak dvomeč protiv Norvežana u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo. Verujem da smo kvalitetnija ekipa i da ćemo to pokazati na terenu, a svakako će mi utakmice i treninzi dobro doći da ostanem u takmičarskoj formi pred nastavak prvenstva" zaključio je Plavšić.

Prvu takmičarsku utakmicu nakon reprezentativne pauze Crvena zvezda igra u gostima protiv kruševačkog Napretka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 09.11.2016
22:14

Сасвим реална очекивања јер Звезда је за ову лигу реално прејака и кад игра са пола гаса.

avatar
vladdimirr
Wednesday, 09.11.2016
21:55

Najbolji igrac Zvezde.Sramota kome je on grejao klupu!Decko je brz, agilan, ima odlican sut i ima srce koje ostavlja na terenu.Pokazao je to prosle sezone, ali izgleda ne dovoljno da bi igrao u Evropi.I posle se pitaju u upravi gde su navijaci na stadionu...

avatar
Jedan jedini
Wednesday, 09.11.2016
15:35

Ako ne budete nameštali.Zaboravi,da čete imati 6/6😊