Plavšić poziva 'Delije': "Dođite, bićete zadovoljni"

Autor: Beta Beta
petak 17.02.2017.
17:55
Izvor: Beta

Krilni fudbaler Crvene zvezde Srđan Plavšić poručio je da će ekipa tokom prolećnog dela sezone igrati atraktivno i efikasno što je, smatra, najbolji poziv da navijači već u subotu dođu na "Marakanu".

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Srđan Plavišić pozvao je danas pristalice crveno-belih da u što većem broju dođu na stadion na meč protiv Novog Pazara i obećao da će se njegova ekipa boriti do poslednjeg minuta kako bi nastavila seriju pobeda u Superligi Srbije.

"I pored svih pripremnih utakmica i treninga, moram da priznam da sam se uželeo takmičarskog fudbala. Jedva čekam da sutra sudija označi početak meča. Znam da podrška neće izostati, navijači su uvek uz nas i oni su nam zapravo najviše nedostajali tokom ova dva meseca", rekao je Plavšić za sajt kluba.

Fudbaleri Zvezde u subotu od 15 časova igraju protiv Novog Pazara, utakmicu 22. kola Superlige Srbije, prvog kola prolećnog dela sezone. Beogradski tim je prvi na tabeli sa 54 boda, dok Novi Pazar zauzima poslednje mesto sa 12 bodova.

"Zadovoljan sam kako je ekipa igrala i u Sloveniji i na Kipru, odlično se svi slažemo i razumemo i to se vidi kroz dobre rezultate koje postižemo. To je zapravo najbolji poziv navijačima, pokazali smo da će na našim utakmicama moći da uživaju u atraktivnim potezima i mnoštvu golova", rekao je on.

Srđan Plavšić je naveo da je igrati pred "Delijama" nešto što mnogi fudbaleri sanjaju i dodao da je zahvalan na tome što živi svoj san.

"Potrebna nam je njihova podrška jer je, kada istrčite na Marakanu, osećaj mnogo drugačiji i pritisak veći. Igrati pred Delijama je nešto što mnogi fudbaleri sanjaju. Ja sam taj svoj san ostvario time što sam došao u Crvenu zvezdu i zahvalan sam što imam prilike da živim san iz utakmice u utakmicu", rekao je Plavšić.

Ulaz za meč protiv Novog Pazara je besplatan.

"Nadam se da će naše pristalice videti pobedu. Siguran sam da ćemo se boriti do poslednjeg sudijskog zvižduka kako bismo nastavili seriju pobeda koju smo započeli pre pauze... Ulaz na utakmicu je besplatan, nema razloga da se sutra ne vidimo u 15 časova na Marakani. Znam da će ko god voli Zvezdu sutra biti na stadionu", rekao je Plavšić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Saturday, 18.02.2017
10:22

Напред Звездо напред Институцијо.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Friday, 17.02.2017
20:45

Сви на Маракану. Напред Зветдо.

avatar
Vanja Grubač
Friday, 17.02.2017
19:18

Jel važe polugodišnje?

avatar
SvetskiSampion
Friday, 17.02.2017
20:40

Vi ste na polugodistu prosli sa dvojkom na staklenim nogicama a kako stvari stoje padcete na popravni u avgustu ako ne naletite na zagleblje... i to sa kecom iz matematike a moguce i iz logike i veronauke .