Plavšić otkrio kada se vraća na teren!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 02.12.2016.
17:21
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Krilni fudbaler Crvene zvezde Srđan Plavšić oglasio se nakon povrede koju je zadobio u duelu sa lučanskom Mladosti. Srećom, povreda nije teže prirode.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Poslednju utakmicu 18. kola domaćeg fudbalskog šampionata obeležile su nemile scene na terenu, pošto je prvotimac Mladosti nesmotreno startovao na Srđana Plavšića i poslao ga pravo u bolnicu.

Činilo se u prvi mah da je krilni fudbaler Crvene zvezde pretrpeo prelom ali su snimanja pokazala da noga nije slomljena i da će oporavak trajati kratko.

Mladi reprezentativac Srbije oglasio se danas i zahvalio svima na podršci, a poručio je da će dati sve od sebe da se na terenu nađe već za vikend.

"Srećom, sve je u redu! Bolelo je, ali, ništa nije slomljeno. Neću dugo odsustvovati sa terena, čak ću dati sve od sebe da budem spreman već za utakmicu sa Voždovcem. Zahvalan sam svima na podršci, a sad svi možemo da odahnemo" rekao je Plavšić.

Prvenstvena utakmica između Voždovca i Crvene zvezde zakazana je za 4. decembar od 13 časova, a ostaje da vidimo da li će trener aktuelnog šampiona Srbije zaista moći da računa na Srđana Plavšića.

Ukoliko preskoči duel sa "Zmajevima", izvesno je da će Srđan Plavšić biti u konkurenciji za utakmicu 20. kola sa Radničkim iz Niša na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nikoletina bursac
Friday, 02.12.2016
18:42

Koliko je jaukao, covek bi pomislio da mu u najmanju ruku deru kozu sa ledja... Ili nabijaju na neomascen kolac...

avatar
X
Friday, 02.12.2016
18:25

Dakle, vristanje muskarca kao da ga bacaju sa litice, a u stvari mu nije nista cim se vraca na teren posle 3 dana, je samo znak da je vristao sa namerom da privuce paznju. Druze, muskarac si, gleda te hiljade ljudi a ti vristis kao zena.. ma koliko da je bolelo..

avatar
Filip MUFC
Friday, 02.12.2016
19:27

Iskreno, razočarao me je.Mislio sam da je noga slomljena kad toliko vrišti...