Plavšić najavio Zvezdinu seriju pobeda

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 13.03.2017.
18:13
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Aktuelni šampion sjajno je juče odigrao meč sa Javor Matisom, pobeda je mogla da bude i ubedljivija, a ono što hrabri navijače crveno-belih jeste evidentni uspon forme Božovićevog tima.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Podsetimo, Zvezda je Ivanjičane ispratila sa tri lopte u mreži, a Srđan Plavšić je jedan od igrača koji su se ustalili u startnoj postavi u drugom delu sezone.

Trener Božović već ima jedanaestoricu igrača na koje se oslanja, ne menja tim koji dobija, a Plavšić posle trijumfa nad Javor Matisom veruje da će se to odraziti i na rezultate narednih mečeva.

''Ova pobeda mnogo znači ekipi za samopouzdanje pred naredne mečeve. Odigrali smo dobru utakmicu, ponovo je drugo poluvreme bilo bolje, ali smatram da smo se i u prvom dobro pokazali.

Na vreme smo postigli gol, otvorili utakmicu kako treba i posle toga je sve bilo rutinski. Imali smo kontrolu tokom celog meča i bili bolji rival na terenu'',
izjavio je Plavšić, a prenosi klupski sajt.

Ističe da se odlično slaže sa Petkovićem po desnoj strani terena, uz nadu da će tako i nastaviti, kao i da će Zvezda ući u prolećnu seriju pobeda.

''Imali smo dosta stopostotnih šansi i time zaista treba da budemo zadovoljni, ali ipak mislim da smo u nekim situacijama bili mirniji i gol razlika bi bila veća. Najvažnija su tri boda, a ni rezultat 3:0 nije loš. Okrećemo se novoj utakmici i narednom protivniku, nadam se da ćemo pobeđivati kao i do sada'', poručio je Plavšić.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Доктор фудбала Гроф
Tuesday, 14.03.2017
17:22

Звездина доминација дуго ће да траје.

avatar
Доктор фудбала Гроф
Tuesday, 14.03.2017
15:52

Далеко смо бољи, много бољи од свих. Нема Толе нема ни титула.

avatar
Tuesday, 14.03.2017
00:29

-Da se tom Grofu ne pomaže van terena u lažnoj ligi, videlo bi se sve. Glumi zvezdaša, a igrao pola sezone u Zvezdi epizodu.- zvezdin novinar. Prijatno i doviđenja, nadam se da kad već sada niko neće da će neko nekad reagovati i poništiti ovaj cirkus i napraviti regularne tabele.

avatar
Tuesday, 14.03.2017
13:48

Mislisone realne tabele gde je mali Zagrebacki tim bio sampion ,bice i toga ne sekiraj se onda ce vam ostati samo one par osvojene posle drugog svetskog rata kad ste prebaceni iz Zagreba u Beograd.A ciorkus ste vi pravili i bili, zato taj cirkus treba vratiti tamoodakle je i dosao u Zagreb.

avatar
svojnasvome
Monday, 13.03.2017
22:15

Znas kad ce ovaj plavsic biti igrac....nikad!!!!! Njega gledali evro skauti...prvi tesko ga mogu videti ako se trava ne pokosi a drugo klasican ne doskolovani igrac koji se gura ne bil se neki euro uzeo preko neke zemlje tipa azerbejdzan i slicno

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Tuesday, 14.03.2017
19:54

Plavsic vodi loptu fenomenalan pas ka vieiri vieiraaaa kakav lob uga vieire zvezda vodi 1:0 ;)

avatar
Доктор фудбала Гроф
Monday, 13.03.2017
19:23

Реално пре Плеј Офа имаћемо најмање 9 бодова предности у односу на нашег пратиоца. Кажем најмање, а лако је могуће да буде +12.

avatar
svojnasvome
Monday, 13.03.2017
22:13

Pored toga sto ste sve vase zatvorili.......za koje meceve ste nama umesali prste (citaj sudije policiju drzavu) kako bi došli do toga? S obzirom da ste prilično ispod nas po kvalitetu mora da ste dobrano zapeli....mada ti vasi plusevi namesteni traju do evrokvalifikacija gde nema prolazite kako i zaslizujete bivse klube...vec 20 godina bez evrope sa uspesima kao pobeda protiv la valete na jedvite jade

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Tuesday, 14.03.2017
19:55

Policiju,drzavu,stvarno bi se za ovakve lazi trebalo odgovarati neverovatno da svako ima pravo da lupeta,steta sto te ne znam

avatar
Доктор фудбала Гроф
Tuesday, 14.03.2017
08:56

Разумео сам твој коментар. Хтео си да кажеш да првенство није намештено само кад је партизан првак. Зар је могуће да вас толико боли Звездина доминација.

avatar
SvetskiSampion
Tuesday, 14.03.2017
08:07

Cakni da je sve to istina sta mislis dokle je trebalo da se gura partizan? Jos petnaestak godina ? Svojnamome

avatar
rivarinho
Tuesday, 14.03.2017
01:28

Mislis Zaglebje Samrok, Petrzalka, Petah Tikva? Ima li sramote igde?