Plavšić: "Mesec odluke, derbi u podsvesti"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 10.04.2017.
13:47
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Jedan od miljenika navijača Crvene zvezde poručio je da narednih mesec dana rešavaju sezonu i da igrači podsvesno već razmišljaju o derbiju.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju su upisali trijumf nad Radom i tako overili prvo mesto na tabeli pred početak plej-ofa. Jedan od junaka utakmice na Banjici bio je Srđan Plavšić koji je sa dva pogotka predvodio ekipu do novog trijumfa.

"Prvi gol mi je možda draži zbog važnosti koju je imao, došao je u vrlo bitnom trenutku i pokrenuo je sve nas. Kod drugog pogotka sam se našao u pravom trenutku na pravom mestu i rutinski sam poslao loptu u protivničku mrežu" analizira svoj učinak dan nakon meča krilni fudbaler Crvene zvezde.

Zahvalnost "najboljim navijačima" nije izostala, a jedan od golova Srđan Plavšić je posvetio svom saigraču i cimeru.

"Juče su mi saigrači naravno na terenu prvi čestitali, nakon njih porodica i moj cimer Slavoljub Srnić. Jedan gol posećujem njemu" kazao je Plavšić.

Crveno-beli u narednih mesec dana igraju najvažnije utakmice sezone. Odmah nakon duela sa čačanskim Borcem sledi novi "večiti" derbi koji bi mogao da se ispostavi odlučujućim u borbi za titulu.

"Narednih mesec dana će biti odlučujući, očekuje nas jak ritam. Derbi je pred nama, ali još uvek ne razgovaramo o tome, sada smo svi fokusirani na meč sa Borcem koji nas očekuje u četvrtak" rekao je Plavšić i dodao,

"Ipak, derbi je svima u podsvesti i siguran sam da ćemo da se pripremimo na najbolji načim i da ćemo dati svoj maksimum na terenu, derbi je uvek posebna utakmica, a sada dolazi i u jako važnom trenutku" istakao je Zvezdin prvotimac.

Branilac trofeja dočekaće 154. "večiti" derbi sa najmanje dva boda prednosti u odnosu na Partizan, a potencijalno razlika može da iznosi i 5 bodova ukoliko Zvezda savlada Borac, a Partizan izgubi u Novom Pazaru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke