Plasman na EURO 2016 - Cilj svih ciljeva!

Autor: Beta Beta
sreda 08.10.2014.
18:50
Izvor: Beta

Na marginama današnje sednice Skupštine FSS bilo je reči i o onome što reprezentaciju Srbije očekuje u narednom periodu a što bi, prema rečima Tomislava Karadžića, trebalo da da odgovor na pitanje kako je FSS radio u prethodnom periodu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je danas da će predstojeći period dati ocenu koliko je ta organizacija uspešno radila od kad je on na njenom čelu.

"Vreme koje predstoji daće ocenu naše ukupne uspešnosti ili neuspešnosti vođenja Saveza. Zaboravimo sve, dajte da u ovom najvažnijem zadatku srpskog fudbala svi učestvujemo, jer je to sve naše. Ne mogu da kažem da je fudbal više moj od svakog drugog navijača", rekao je Karadžić na sednici Skupštine FSS.

Karadžić je istakao da je plasman na Evropsko prvenstvo u Francuskoj iznad svih ciljeva.

"Plaman na Evropsko prvenstvo je cilj iznad svih ostalih ciljeva, to će staviti u zasenak sve što smo do sada radili, a ima i dobrih stvari koje smo radili u drugim oblastima. Odlazak u Francusku je alfa i omega ocene našeg rukovođenja fudbalom", kazao je Karadžić.

Prema njegovim rečima, Savez će pokušati da obezbedi sve uslove da reprezentacija dođe do željenog cilja.

Karadžić je naveo da Srbija ima "sjajne momke i igrače".

"Videćemo da li imamo i tim, to nije isto", rekao je Karadžić i dodao da novi selektor reprezentacije Dik Advokat ima "ime, harizmu, autoritet i iskustvo" da Srbiju odvede na Evropsko prvenstvo.

Srbija će u subotu u gostima protiv Jermenije početi kvalifikacije za kontinentalni šampionat koji će se održati 2016. godine u Francuskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke