Planić: ''Presrećan sam u Voši, samo da ovako nastavimo''

Autor: Milovan Longinov
utorak 11.10.2016.
16:57
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Štoper Vojvodine Bogdan Planić izjavio je da očekuje tvrdu utakmicu protiv Mladosti u Lučanima i veruje da jedan gol može da odluči pobednika.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine ponovo su ušli u redovan takmičarski ritam, a u rad sa ekipom, juče se uključio i štoper Bogdan Planić, koji je prethodno imao problema sa povredom.

''Od ponedeljka ponovo treniram zajedno sa ostalim saigračima. U prethodna tri-četiri dana, sa pomoćnim trenerima sam radio odvojeno od ekipe, ali sada sam ponovo na raspolaganju šefu stručnog štaba i spreman da konkurišem za sastav za meč u Lučanima'', izjavio je Planić, a prenosi sajt kluba.

On je u Vojvodinu stigao pre dva i po meseca iz OFK Beograda i do sada se uklopio u tim Stare dame.

''Prethodna dva i po meseca su zaista bila fenomenalna. Atmosfera u ekipi je sjajna, rezultati su odlični, šef fantastično radi svoj posao, a i nova uprava je vrlo korektna. O Vojvodini kao klubu, stekao sam veoma lepo mišljenje i naravno, nadam se da će se tako i nastaviti, a najvažnije je da rezultati budu dobri kao do sada''
, ističe Planić.

Predstojećeg vikenda, crveno-bele očekuje gostovanje u Lučanima.

''To je jedno od najtežih gostovanja u ligi, što zbog samog terena, što zbog kvaliteta ekipe Mladosti. Očekujem dosta tvrdu i neizvesnu utakmicu, u kojoj jedan gol može da presudi'', rekao je Planić.

Meč između Mladosti i Vojvodine na programu je u nedelju u Lučanima, od 17 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke