Planić novi štoper Crvene zvezde!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 23.07.2014.
14:18
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Crvena zvezda nastavio je da pojačava svoje redove uoči početka sezone dovođenjem dosadašnjeg štopera OFK Beograda u svoje redove.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Vršilac dužnosti generalnog sekretara FK Crvena zvezda uspeo je da se izbori za potpis još jednog kvalitetnog igrača iz domaće lige.

Bogdan Planić figurirao je kao potencijalno pojačanje šampiona Srbije već izvesno vreme a u sredu je obelodanjeno da je Zvezdan Terzić uspeo da realizuje njegov transfer iz OFK Beograda.

Dosadašnji štoper OFK Beograda dogovorio je sa Crvenom zvezdom saradnju na tri godine a "Blic" prenosi da od kluba sa "Marakane" neće dobijati više od 4.000 evra na mesečnom nivou.

Talentovani štoper rođen je u Užicu 19. januara 1992. godine a karijeru je počeo u Slobodi. Kasnije je nastupao za drugoligaše Bežaniju i Jedinstvo iz Užica a prošle godine je pre prelaska u OFK bio ponuđen klubu sa "Marakane".

U prethodnoj sezoni Planić je odigrao 29 utakmica za "Romantičare" i postigao jedan gol u plavo-belom dresu.

Novajlija bi trebalo da bude predstavljen na "Marakani" do kraja dana a onda ostaje da se priključi novim saigračima koji se nalaze u Sloveniji na drugom delu priprema za novu sezonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke