Plaketa za Toleta

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.02.2016.
17:15
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Tomislavu Karadžiću u četvrtak je uručena plaketa u znak zahvalnosti za sve što je srpska kuća fudbala uradila za Radnički iz Niša.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Prvom čoveku srpske kuće fudbala Tomislavu Karadžiću u četvrtak je uručena specijalna plaketa od strane predsednika FK Radnički iz Niša Radana Ilića.

Upravni odbor superligaša iz Niša doneo je odluku da predsedniku FSS Tomislavu Karadžiću bude uručena plaketa u znak zahvalnosti za sve što je telo kojim rukovodi učinilo za Radnički u prethodnom periodu.

"Želim da naglasim da klub u poslednjih pet godina nikome nije dodelio neko slično priznanje i ovo je jednostavno jedini način da predsedniku i Savezu kažemo hvala na velikoj podršci i razumevanju koje su pokazali u rešavanju mnogih naših problema od kapitalne važnosti za grad, klub i sve one koji žive za Radnički" rekao je Radan Ilić.

Fudbalski savez Srbije je u prethodnih nekoliko godina iz svojih sredstava pomagao gotovo sve klubove koji se takmiče u Superligi, a ove zime je Radničkom omogućeno da pripreme za prolećni deo sezone obavi u SC u Staroj Pazovi.

"Iskreno, prija ovo priznanje iz prostog razloga što je Fudbalski savez Srbije do sada mnogo učinio za domaći fudbal na planu infrastrukture, novih stadiona, osvetljenja na gotovo svim superligaškim stadionima, kao i pomoći da mnogi klubovi opstanu u ovim teškim ekonomskim uslovima, stvari koje drugi nacionalni savezi, inače, ne rade" kazao je Tomislav Karadžić.

Predsednik FSS podsetio je da je to telo u prethodne četiri godine učinilo mnogo po pitanju ulaganja u infrastrukturu i naglasio da će glavni projekat u narednom periodu biti izgradnja Nacionalnog stadiona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bagra
Friday, 12.02.2016
03:14

Hahahahaha svasta cu cuti ovih dana

avatar
Delije Sever 021
Thursday, 11.02.2016
20:09

Treba mu uruciti plakatu i za srpski fudbal-za njegovo srozavanje na najnize grane.

avatar
MilošPB
Thursday, 11.02.2016
23:06

Nek je lepo okači u Padinjaku, kad se dokažu sve mahinacije oko izgradnje centra u Pazovi.

avatar
Delije Sever 021
Thursday, 11.02.2016
23:51

Da je samo to u pitanju,bio bi pomilovan- urnisao je sve sta je pogledao.