Pižon preuzima OFK Beograd!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 07.07.2015.
23:06
Izvor: Sportske.net

Legenda jugoslovenskog fudbala Vladimir Petrović Pižon uskoro bi trebalo da bude promovisan kao novi trener OFK Beograda.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Četvrta Zvezdina zvezda i bivši selektor reprezentacije Srbije Vladimir Petrović Pižon nalazi se blizu novog angažmana i to u domaćem fudbalu.

Bivši fudbaler i trener Crvene zvezde uskoro bi trebalo da preuzme OFK Beograd ukoliko Dejan Đurđević dogovori saradnju sa Fudbalskim savezom Uzbekistana.

Iskusni trener trenutno obavlja ulogu koordinatora u omaldinskoj školi Crvene zvezde ali će od ponedeljka njegovu funkciju preuzeti Dragan Mladenović.

Do preuzimanja OFK Beograda Vladimir Petrović Pižon moraće da sačeka ishod pregovora koje Đurđević vodi u Uzbekistanu posle čega će sve biti poznato.

Poslednji trenerski angažman Pižon je imao u Iranu i Jemenu gde je kratko radio kao selektor "A" reprezentacija pomenutih zemalja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kraljaBAN23
Wednesday, 08.07.2015
01:42

Pored dolaska Kokeze na mesto potpredsednika FSS zaduženog za domaća takmičenja i angažman Lalatovića u Borac ovo je najveće zvezdino pojačanje u ovom prelaznom roku!

avatar
Savoa
Wednesday, 08.07.2015
00:49

Ofk ce se usreciti:-D