Piši propalo - Liga 'B' timova neće biti završena!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.05.2017.
18:32
Izvor: Sportske.net

Stvari su sada više nego jasne, projekat o kojem se mnogo pričalo poneće epitet propalog jer ne postoje izgledi da Liga 'B' timova bude okončana.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Tačno dva meseca prošlo je od momenta kada je Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije doneo odluku o pokretanju Lige 'B' timova, a danas je postalo jasno da se radi o propalom projektu.

Planiranim kalendarom takmičenja do 1. maja je trebalo da bude odigrano sedam kola, a na današnji dan imamo situaciju u kojoj su samo četiri kluba odigrala po tri utakmice, dok je šest učesnika ostalo na dva odigrana meča.

Partizan vodi na tabeli sa tri pobede iz tri odigrana meča, ali je trener crno-belih danas izjavio da takmičenje neće biti završeno.

"Odmah da vam kažem - neće! Mislim da je to praktično privedeno kraju sa ovim utakmicama. Kalendarski je nemoguće, možda se odigra još jedna utakmica" kazao je Nikolić.

Crno-beli su do sada odmerili snage sa Radom, Zemunom i Radničkim iz Niša, a u četvrtom kolu trebalo je da bude odigran i derbi sa Crvenom zvezdom od kojeg, po svemu sudeći, neće biti ništa.

"Mislim da smo mi odigrali najviše utakmica. Mnogo je klubova koji su odigrali po dve utakmice. Nema teoretske šanse da se odigra deset utakmica, neizvodljivo je" zaključio je Nikolić.

Prvobitnim planom bilo je predviđeno da deset klubova odigra ligu po jednokružnom sistemu, a da se potom najbolja četiri kluba kroz polufinale i finale bore za zvanje prvaka.

Finalna utakmica trebalo je da bude odigrana 29. maja, a sve su prilike da od toga neće biti ništa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 04.05.2017
09:31

Prekidaju ligu pred derbi????,mora da su se dobro uplasili,jer Partizanov B tim je bolji od zvezdinog A tima!

avatar
ludak
Thursday, 04.05.2017
16:05

mani to Mitre, nego, sta ima novo u Dubicu... ? :)

avatar
ludak
Saturday, 06.05.2017
01:20
avatar
Friday, 05.05.2017
11:16

Lepo je prolece u Dubicu!,ako te put nanese javi se da popijemo koju :)