Piksi: "Na proleće ćemo videti koliko mogu Orlovi"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 11.12.2016.
13:26
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Proslavljeni jugoslovenski reprezentativac Dragan Stojković Piksi osvrnuo se na trenutno stanje u srpskom fudbalu i poručio da nije učestvovao u smenjivanju Tomislava Karadžića.

Dragan Stojković Piksi
Dragan Stojković Piksi

Povezane vesti

Jedan od onih koji su jasno i glasno zahtevali promene na čelu Fudbalskog saveza Srbije svojevremeno je bio i Dragan Stojković Piksi koji se nakon završene sezone u kineskom Gvangdžuu vratio u domovinu.

Dragan Stojković Piksi tvrdi da su promene u Fudbalskom savezu Srbije bile neophodne, ali ističe da nije bio među onima koji su učestvovali u smenjivanju Tomislava Karadžića.

"Nisam učestvovao u tome, niti sam konkretno tražio bilo čiji odlazak. Kao bivši istaknuti fudbaler svoje zemlje samo sam javno rekao svoje mišljenje. Ni sa kim se nisam svađao, niti sam imao nameru" kazao je Piksi.

Svojevremeno je Dragan Stojković bio među kandidatima za novog selektora Srbije, a u razgovoru za dnevni list "Kurir" poručuje da prati reprezentaciju Srbije i da se "Orlovi" nalaze na dobrom putu ka plasmanu na Mundijal.

"Reprezentacija je na dobrom putu ka Mundijalu u Rusiji. Želim im da u nastavku kvalifikacija odigraju na nivou, ali na proleće i leto ih očekuju utakmice istine. Tu će se videti koliko stvarno mogu" zaključio je Piksi.

Srbija se nakon četiri odigrane utakmice u Grupi D nalazi na drugom mestu na tabeli sa osam osvojenih bodova, dva manje u odnosu na Republiku Irsku koja je ostvarila tri trijumfa i remi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja #47
Sunday, 11.12.2016
14:52

Ukoliko se nešto drastično ne promeni možemo samo do baraža, a SP nećemo ni videti. Ukoliko ga nekim čudom i vidimo opet će cela nacija biti razočarana ispadanjem u grupi. Naš fudbal jednostavno ne zaslužuje da se nađe na SP i EP.

avatar
NikolaMatic
Sunday, 11.12.2016
17:58

Pravi si maler, grobarski.