Pevao himnu ili ne, Ljajiću je čast da igra za Srbiju!

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.11.2015.
11:09
Izvor: Sportske.net, tanjug.rs

Ako je išta povoljno iz minulih kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, onda je činjenica da se Adem Ljajić na velika vrata vratio u naš nacionalni tim i pokazao da potpuno zaslužuje mesto među najboljima.

BETA/AP Photo/Hektor Pustina
BETA/AP Photo/Hektor Pustina

Povezane vesti

Reprezentaciju Srbije nećemo gledati na Evropskom prvenstvu sledeće godine, ali Adem Ljajić je uveren da naredno veliko takmičenje, Mondijal u Rusiji, srpski ''Orlovi'' neće propustiti.

Posle perioda tokom kojeg ga nije bilo u nacionalnom timu, a sve zbog njegove upornosti u stavu da ne peva državnu himnu, novi selektor Radovan Ćurčić mu je ukazao puno poverenje, a Ljajić mu je uzvratio na najbolji način - dobrim igrama i golovima.

Makar jedan od razloga za optimizam i pred naredni kvalifikacioni ciklus...

S tim u vezi, Ljajić je u intervjuu ''Tanjugu'' poručio da je sa Radovanom Ćurčićem i atmosfera u ekipi sada mnogo bolja, što ga dodatno uverava da će ''Orlovi'' u kvalifikacijama za Mondijal konačno biti pravi.

''Dišemo kao jedan, pojedinac nije bitan, bitna je reprezentacija i to u poslednje vreme daje rezultat, a ubeđen sam da će ga dati i u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji.

Svi jedva čekamo novo okupljanje, a prijaju i pohvale, s obzirom na to da sam na poslednja tri okupljanja igrao dobro i svaki put postigao po gol'',
istakao je Ljajić, a prenosi ''Tanjug''.

A ako je iko posumnjao u njegovu iskrenu želju da igra za Srbiju, Ljajić je još jednom otklonio bilo kakve dileme oko toga.

"Najveća čast je da igraš za svoju zemlju. Kad dođeš u reprezentaciju najvažnije je da daš maksimum, nekad je to dovoljno za dobar rezultat, nekad nije, ali najvažnije je da daš sve od sebe'', zaključio je Ljajić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Скаузерлија
Wednesday, 04.11.2015
14:09

Да играм за Турску - певао бих Турску химну, да играм за Исланд - певао бих Исландску химну, да играм за Зеленортска острва - певао бих химну Зеленортских острва и то не зато што волим да певам него зато што поштујем репрезентацију и земљу за коју играм како на терену тако и ван њега.

avatar
SVINJA ZEC VUK DJAVO
Wednesday, 04.11.2015
15:25

A kad ne bi imao glavu i usta, ne bi mogao da pevas himnu sve i da si je ti licno komponovao. Objavite mi ovo, ne pretim mu nego objasnjavam!!!

avatar
Скаузерлија
Wednesday, 04.11.2015
18:38

Шта хоћеш да кажеш да Љајић не пева химну зато што би му неко одсекао главу?

avatar
Wednesday, 04.11.2015
16:49

pogotovo sto je Ljajic potpisao da ce pevati i posle se narugao celoj naciji ... ja mu to zameram ... mogao je lepo da kaze necu da pevam i dovidjenja , a ne da se pravi lud ...

avatar
Wednesday, 04.11.2015
13:43

niko njega ne tera da peva himnu , ali ako je vec potpisao da ce je pevati i posle se napravio lud , to znaci ili da je nepismen i ne zna da cita ili da je bezobrazan ... sto se tice igrackih kvaliteta , sigurno da je dobar igrac ... e sad , to sto smo mi luda nacija pa se desavalo i ranije da neko ne peva jugoslovensku himnu (naravno posle Titove smrti , jer su se tek tad ohrabrili i pronasli nacionalizam) , za takve stvari smo vec sami krivi i to znaci da smo pri kraju , tj dotakli dno kao drustvo ...

avatar
Volem Vosu
Wednesday, 04.11.2015
14:02

Znak da je drustvo dotaklo dno je to da li neko peva himnu ili ne,hmm??? Premudri covece...

avatar
Wednesday, 04.11.2015
16:47

to je samo jedan deo naseg potonuca ... a da nismo dotakli dno kao drustvo , tesko da ces me ubediti osim ako ne zivis npr. u Svajcarskoj ...

avatar
SVINJA ZEC VUK DJAVO
Wednesday, 04.11.2015
12:32

Ma, samo budale mogu i dalje da sumnjaju u tebe. Kad ce vise taj spisak Hahaha

avatar
Merengues88
Wednesday, 04.11.2015
12:13

Ljaja je igračina i svakako je neophodan reprezentaciji. Mnogo više je ostavljao i ostavlja na terenu od mnogih igrača koji se van terena diče velikim srpstvom, ali su na samom terenu nevidljivi.