Petrović se moli Bogu da se sezona završi bez ljudskih žrtava?! Poruka podrške Širokom i Grujiću!

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.05.2017.
09:34
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Možda i najbolja ilustracija koji nivo su dostigle aktuelne tenzije u srpskom fudbalu ovog proleća...

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Uoči večerašnjeg 36. kola Superlige, koje bi moglo da donese odluku i o novom šampionu države, naš nekda najbolji sudija Zoran Petrović ne može čudom da se načudi kakav se pritisak vrši na njegove kolege u finišu aktuelne sezone.

U intervjuu za ''Alo'', Petrović tvrdi da nešto slično u svojoj karijeri do sada nije doživeo i zato ozbiljno strahuje za bezbednost svih aktera u finišu sezone.

''Posle svega što se dešavalo poslednjih meseci, ispada da treba da se molimo bogu da se sezona završi bez ljudskih žrtava! Šampionska titula ili borba za opstanak u ligi ne smeju da budu pitanje života ili smrti. Ovde kao da se prave liste za odstrel!'', u neverici objašnjava Petrović.

Ono što ga je posebno frapiralo, jeste to što su navijači na društvenim mrežama počeli da objavljuju brojeve telefona pojedinih arbitara i što se objavljuju i neke njihove fotografije kao nekakav ''dokaz'' da navijaju za jedan ili drugi klub.

''Kroz šta oni kasnije prolaze, ne smem ni da zamislim. I nisu u pitanju samo telefonske pretnje... Ko može da garantuje tim ljudima bezbednost kada na njih na ulici naleti neki fanatik. I te sudije imaju porodice. Objavljuju se fotografije sa navodnim navijačkim opredeljenjem nekih arbitara, a danas u fotošopu može svašta da se uradi'', poručio je Petrović.

Najveću odgovornost večeras će imati Zoran Široki u Nišu, na utakmici Radnički - Partizan i Danilo Grujić u Ivanjici, gde se sastaju Javor Matis i Crvena zvezda. I jednom i drugom je uputio poruku podrške.

''Kolege, znate dovoljno, imate iskustva, gledajte samo teren i ništa više!'', zaključio je Petrović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kkkfafa
Wednesday, 17.05.2017
15:38

A ja Petroviću ne smem da zamislim nekoga da učini neku glupost jer ga je sudija na to izazvao i nadam se da će voditi računa i da nikoga neće izazivati nepravdom!

avatar
Poznavalac
Wednesday, 17.05.2017
13:01

ti nazovi sudije su sami krivi za ovu situaciju i svoju bezbednost jer svesno nekom odmazu nekom pomazu..stavili su se u funkciji terzica i ocuvanja njegove fotelje..

avatar
samo posteno
Wednesday, 17.05.2017
12:14

kada ce da se izbace te sudije koje navlace za zvezdu? sta se radi sa sudijama u evropi ako se slikas u arsenalovom dresu? pratim fudbal 30 godina dokle cu da gledam babarogice u srbiji? ja bre nisam glup a ni slep, vidim kad sudija navlaci za zvezdu. svaki aut, svaki korner svaku utakmicu ma koliko nebitna bila. kroz sta prolaze?

avatar
Wednesday, 17.05.2017
09:42

Sama cinjenica da je za glavnog sudiju danas odredjen onaj koji nam je prakticno iskljucio trenera u subotu, dovoljno govori o tome kako neki rade svoj posao. Doduse, ako radis po zadatku, onda i nemas savest...

avatar
Poznavalac
Wednesday, 17.05.2017
09:42

mnogo su se zaigrali,mesetarili od prvog kola,pobedjivali uz dogovore i na silu i stvorili su sada atmosferu linca ako ne osvoje titulu..u pitanju su fotelje i obo je za terzu,blaza borba za zivot jer sta ce raditi ako ne budu u zvezdi??ulica ne gine,napravili su od zvezde FK Palanacko saopstenje,na taj nivo su spustili zvezdu,a nece da priznaju da nemaju kvalitet ni za prva cetiri mesta u ovoj jadnoj ligi i da bi imali 20-ak bodova manje da nisu namestali ovako ili onako..ali najgori su klinci i kvazi navijaci koji ih podrzavaju i veruju im,a logicno je samo da razmisle gde ce biti kada ispadnu opet u sezoni kupanja..

avatar
Wednesday, 17.05.2017
09:41
avatar
Wednesday, 17.05.2017
09:40

Nije tu nista navodno sto mi postavljamo, navodno su samo montaze druge strane, neistinite i netacne kao i njihove tvrdnje. Da li ces danas posmatrati?

avatar
Gogi-11
Wednesday, 17.05.2017
12:16

Zasto momce ako si tako siguran da je namestene ne odes lepu u kladionicu baci par stotina evra na sigurnog i lepo zaradis jednostavno zar ne

avatar
Wednesday, 17.05.2017
14:31

Ja se ne kladim, a nisam pisao o namestanju.