Petrić: ''Zvezda je apsolutni favorit''

Autor: Beta Beta
petak 14.10.2016.
18:15
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Gordan Petrić rekao je danas da je Crvena zvezda apsolutni favorit u predstojećem meču Superlige Srbije i dodao da njegova ekipa tu utakmicu treba da odigra rastrećeno i pokaže šta zna.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog u nedelju od 15.00 gostuju Crvenoj zvezdi u utakmici 12. kola Superlige Srbije.

"Crvena zvezda je izuzetno talentovan tim za naše uslove, sa izuzetno talentovanim trenerom, a mi ako mislimo da pružimo otpor moramo da ispunimo puno zahteva. Kad kažem puno zahteva mislim da sačuvamo dubinu i neki dupli pas, udarac sa distance i neku brzinu tako da će to za nas biti novi test i dobra utakmica za naše igrače",
rekao je Patrić na konferenciji za novinare.

Zvezda je prva na tabeli domaćeg šampionata sa 28 bodova, dok je Čukarički pretposlednji sa sedam, koliko ima i poslednjeplasirani Borac.

"Igrači ne treba da se opterećuju. Zvezda je apsolutni favorit, a mi ćemo pokušati da sprovedemo neke naše ideje, odnosno to što smo radili poslednjih par dana. Momci treba da igraju rasterećeno i da pokažu ono što generalno znaju", rekao je Petrić.

Upitan da li utakmica protiv Zvezde dolazi u nepovoljnom trenutku za Čukarički, Petrić je rekao da će u nedelju posle meča biti jasno da li je dobar ili loš trenutak.

"Verujem da su se momci upoznali sa načinom rada i smernicama koje sam dao i ponavljam da ako budemo izbacili golove koje ne smemo da primimo kao ekipa mislim da ćemo ići napred. Kao što je Zvezda talentovan tim tako i kod nas ima talentovanih igrača i fudbalski inteligentnih. Nadam se da ćemo u nedelju pružiti dobru partiju i ljudi će videti da sve ovo što mi pričamo ima neku težinu", rekao je on.

Petrić je rekao i da će, sem Nikole Jankovića koji je povredio zadnju ložu, ostali fudbaleri biti u konkurenciji za sastav. Dodao je da Ognjen Ožegovič zbog obaveza u reprezentaciji nije bio sa ekipom na pripremama, pa nije spreman za celu utakmicu.

I fudbaler Čukaričkog Asmir Kajević smatra da je Zvezda favorit.

"Ovo nije ni malo laka utakmica za nas, sigurno da je Zvezda favorit, ali opet pravo na veru u pozitivan rezultat niko nam ne može oduzeti", rekao je Kajević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KO!
Friday, 14.10.2016
18:46

duel dve ekipe koje reprenzetuju srpski fudbal u evropi odlicno svakog leta

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Saturday, 15.10.2016
02:04

ko je ispao prvi ove godine??? :))

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Monday, 17.10.2016
20:14

leonardo ispao prvi?pa jeste u pravu si njegova ekipa ni prvi prepreku nije mogla da predje,prvi put,nakon godina itd,mani ti te price,zadnjih par godina imate uspehe u evropi,i odma ste kao bolji,komedija to moze negde drugde da ti prodje,ali sve se vraca na svoje mesto samo lagano :)

avatar
KO!
Monday, 17.10.2016
18:32
avatar
KO!
Monday, 17.10.2016
18:31

prvi put nakon sto godina al ste napredovali. nije bitno ko kada ispada vec ko igra u grupi. nesto sto je za vas samo san. ona ona i ls kako kaze jansto ganci haha!