Petrić: "Možda su doveli novog trenera, ali idemo na tri boda"

Autor: Beta Beta
petak 25.11.2016.
15:58
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Gordan Petrić rekao je danas da očekuje tešku utakmicu protiv Radnika, pošto je taj klub promenio trenera, zbog čega se očekuje da će promeniti i sastav i igru.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

"Ponovo nas čeka teška utakmica s tim sto je Radnik u sličnoj situaciji kao što smo mi bili pre par nedelja. Doveli su novog trenera gospodina (Milorada) Kosanovića, koji ima veliko fudbalsko znanje i iskustvo, tako da će sigurno doći do nekih promena što se tiče njihovog sastava možda i načina na koji su do sad igrali. Mi treba da pokušamo da sprovedemo u delo sve što se dogovorimo u svlačionici i na treningu", rekao je Petrić na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Čukaričkog igraju u subotu od 13 časova u Surdulici protiv Radnika, utakmicu 17. kola Super lige Srbije. Beogradski tim je vezao dve pobede i zauzima 12. mesto na tabeli sa 16 bodova, a Radnik, koji je pretrpeo tri uzastopna poraza, na 13. mestu ima bod manje.

"Ušli smo u jedan ritam. Dobili smo dve utakmice na domaćem terenu posle nezgodnih protivnika kao što je Voždovac i Radnički iz Niša i bilo bi dobro i za igrače i za klub da te dve pobede 'overimo'. Ako bude sve kao što smo se dogovorili, neće biti problema", dodao je Petrić.

On je naveo da su svi igrači spremni, pošto se od povrede oporavio Obeng Regan, a Dušan Lagator se vraća u tim posle suspenzije zbog žutih kartona.

Fudbaler Čukaričkog Darko Bulatović rekao je da se nada pobedi.

"Naporno smo radili ove nedelje, dobro se pripremali, ulazimo maksimalno motivisani u ovaj meč posle tri pobede (u svim takmičenjima) i nadam se da ćemo osvojiti nova tri boda, koja će nam mnogo značiti u nastavku takmičenja", rekao je levi bek Čukaričkog Bulatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke