Petrić: "Igrači ne treba da se opterećuju imenom Partizana"

Autor: Beta Beta
petak 09.12.2016.
15:54
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Gordan Petrić rekao je danas da je u predstojećoj utakmici protiv Partizana najvažnije da njegovi igrači budu koncentrisani svih 90 minuta i da se opterećuju imenom protivnika.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

"Dolazi nam čvsta i stabilna ekipa i mi moramo da uradimo svoj domaći zadatak. Partizan možda ne igra neki Bog zna kako dobar fudbal, ali igra siguran fudbal i to pokazuju rezultati. Pogotovo od kad je (trener Nikolić) Marko došao. Dosta utakmica su završili bez primljenog gola. Imaju par igrača koji mogu da nam naprave problem, ali ima prostora gde i mi možemo da napravimo njima problem", rekao Petrić na konferenciji za novinare.

"Ono što mogu da poručim igračima je da se ne opterećuju imenom Partizana i da shvate meč kao svaki drugi i pruže maksimum. Nadam se će utakmica biti lepa i dobra za gledanje i da će biti više ljudi na stadionu", dodao je Petrić.

Čukarički u nedelju dočekuje Partizan u 20. kolu Super lige Srbije.

Partizan je drugi na tabeli domaćeg šampionata sa 42 boda, dok je Čukarički na 12. mestu sa 20 bodova.

"I Partizan i Crvena zvezda i na strani igraju kako igraju i kući. Ne verujem da će Partizan pokušati da se brani protiv nas, ali ne možemo da kažemo pred utakmicu šta će biti. Ako mi nametnemo naš stil igre Partizan će morati u jednom trenutku da se brani i obrnuto. Sve zavisi od situacije na terenu", rekao je Petrić.

Upitan da li će mladji igrači dobiti šansu u narednoj utakmici, Petrić je rekao da ne veruje da će igrati u preostala dva kola jer će se držati plana koji postoji poslednjih nekoliko utakmica.

Naveo je da još ne može da računa na Marka Docića zbog povrede i da će se nakon preostala dva treninga znati da li će Ognjen Ožegović biti medju 18 igrača, jer je dobio udarac u koleno na prethodnom meču.

Kapiten Čukaričkog Igor Matić je naveo da Partizan igra dobro, disciplinovano i kvalitetno i da su dobro vodjena ekipa u poslednje vreme. On je dodao da Čukarički mora da proba da učini sve da u preostale dve utakmice jesenjeg dela skupi što veći broj bodova.

"Nailazimo na dva kvalitetna protivnika (Partizan i sledeća utakmica protiv Vojvodine), ali nemamo dovoljan broj bodova i moramo da budemo pametni, disciplinovani i agresivni ove dve utakmice da skupimo što više bodova. Optimista sam da možemo da završimo na pravi način. Partizan je favorit - to pokazuje i tabela, ali papir je jedno, a teren je nešto drugo. Moramo verovati da možemo da ostvarimo pozitivan rezultat", rekao je Matić.

Utakmica se igra u nedelju od 16.30.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar K
Friday, 09.12.2016
20:20

Zasti bi se opteretili malim klubom kao da je partizan neki klub amateri sa kupljenim titulama

avatar
Dado35
Friday, 09.12.2016
21:17

😂😂😂😂😂😂Partizan kad je igrao finale KEŠ tvoji iz rupice nisu ni znali kako fudbal izgleda.Nego su učili prve korake na stadionu JNA.A drugo kad bi pogledao u 21 vek shvatio bi opet,da ovi iz rupice ne znaju šta je Liga šampiona ili Liga Evrope.Vi ste samo za ekskurzije i kupanje.😂😂😂😂😂😂Leonardo 88

avatar
Navijač Partizana
Friday, 09.12.2016
23:30

Ahahahaha bolje ti svoj klub gledaj ...

avatar
Pipo Inzagi
Friday, 09.12.2016
18:33

Pa zna čovek, nosio je dres partizana...

avatar
Malo veliki covek
Friday, 09.12.2016
16:56

Lep savet i potpuno tačan, ali treba se opteretiti igračima, Leonardo, Djurdjevic, Everton, Milenković.