Petrić: "Da osvojimo što više bodova u narednim utakmicama"

Autor: Beta Beta
petak 08.09.2017.
15:16
Izvor: Beta

Trener fudbalera Rada Gordan Petrić rekao je danas da će njegova ekipa u narednom periodu pokušati da osvoji što više bodova u Super ligi Srbije.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Rada sutra od 19.00 gostuju Radniku u Surdulici u utakmici osmog kola Super lige Srbije.

"Ovu pauzu smo imali posle sedam utakmica u kojima smo uzeli bodova koliko smo uzeli... Možda smo mogli i više bodova da uzmemo, ali nismo. Sada nam slede utakmice s protivnicima koji su slični nama. To je, pre svega, sutra Surdulica, pa onda slede Bačka, idemo Borcu, dolazi nam Partizan, pa imamo Javor. Četiri protivnika su slična nama i sad bi trebalo da razmišljamo u pravcu da sakupimo što više bodova. Da li će se to desiti, videćemo već sutra", rekao je Petrić novinarima u Beogradu.

Ekipa sa Banjice je na 12. mestu na tabeli sa sedam bodova, dok je Radnik na 13. poziciji sa bodom manje.

Petrić je naveo da u ekipi nema zdravstvenih problema i da jedino ne može da računa na Vladimira Volkova zbog kartona.

Rad je tokom reprezentativne pauze napustio kapiten Nikola Maraš, koji će karijeru nastaviti u portugalskom klubu Šaves.

"On je igrač koji je ostavio trag u ovom klubu i sigurno će se osetiti njegov odlazak. On sutra ima laganu utakmicu, nema tešku kao mi, igra protiv Porta. Želim mu svu sreću", rekao je Petrić.

Novi kapiten Rada je Đorđe Denić.

Trener Rada je, takođe, čestitao A reprezentaciji i Partizanu i Crvenoj zvezdi na dobrim rezultatima.

"Nadam se da ćemo biti dovoljno mudri da iskoristimo sve ovo što će se dešavati u srpskom fudbalu. Kad kažem iskoristimo, mislim da se koliko toliko udružimo i pomognemo i reprezentaciji, a i klubovima. To znači njima, ali i svima nama u srpskom fudbalu", rekao je Patrić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke